Πώληση ανταλλακτικών με ιστορία 55 χρόνων!

Πώληση ανταλλακτικών με ιστορία 55 χρόνων!

2273 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Αβραάμ Τσαμκόσογλου & Σία Ο.Ε. με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής ιδρύθηκε από τη συνεργασία Κωνσταντίνου και Αβραάμ Τσαμκόσογλου.

Η εταιρεία Αβραάμ Τσαμκόσογλου & Σία Ο.Ε. με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής ιδρύθηκε από τη συνεργασία Κωνσταντίνου και Αβραάμ Τσαμκόσογλου.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

1963: O Κων/νος Τσαμκοσογλου ιδρύει την πρώτη του εμπορική εταιρία με σκοπό την πώληση ηλεκτρικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων και φορτηγών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Μια συνεχώς αυξανόμενη και δυναμική πορεία, εκτοξεύει την εταιρία μέσα σε λίγα χρόνια, σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εισαγωγικές εταιρίες στην Ελλάδα.
 
1998: Ιδρύεται από τον Αβραάμ Τσαμκόσογλου ,υιό του Κων/νου, μια δεύτερη εταιρία με έδρα την Σπ.Πάτση 39, με σκοπό να προσελκύσει νέα μερίδια στην Ελληνική αγορά. Τρία χρόνια δείχνουν να είναι αρκετά για τον σκοπό αυτό.
 
2001: Κωνσταντίνος και Αβραάμ Τσαμκόσογλου ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η συγχώνευση των δύο ήδη μεγάλων αυτών εταιριών δημιουργεί την Αβραάμ Τσαμκόσογλου & Σία Ο.Ε. με έδρα την Σπ.Πάτση 39 και κεντρικές αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής.
 
2002: Η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται στον Ασπρόπυργο Αττικής. Νέες εγκαταστάσεις, μεγαλύτεροι αποθηκευτικοί χώροι, και καλύτερο περιβάλλον εργασίας.
 
Σκοπός της εταιρίας μας είναι η προσφορά καλύτερων υπηρεσιών και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας ποιοτικών προϊόντων. Το 95% των ανταλλακτικών που εισάγουμε συνοδεύονται από πιστοποιητικό ποιότητας (ISO) και εγγύηση καλής λειτουργίας.
 
H εταιρία μας συνεργάζεται με γνωστά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικών ειδών (γνήσια και μη) αυτοκινήτων και φορτηγών όπως HELLA, BOSCH, DASTERI, PROPLAST, VDO, SWF, CARGO κ.α.
 
Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο ανταλλακτικά όπως φανάρια, προβολείς, φάρους, λαμπες, led, μίζες, alternator, υαλοκαθαριστήρες, μπαταρίες, μπουζί, διακόπτες, πλήκτρα, κλάξον, βαλβίδες κ.α.