Εύκολη πρόσβαση, περιβάλλον, εξυπηρέτηση, ενημέρωση και προσφορές & δώρα!

SMART ΕΠΙΛΟΓΗ - SMART KTEO!

5683 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρία Smart KTEO προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία smart delivery!

Το Smart ΚΤΕΟ στο Μαρκόπουλο, λειτουργεί στον κεντρικό άξονα της Λεωφ. Λαυρίου, κάνοντας εύκολη την πρόσβαση από πολλές περιοχές.

Η μητρική ελληνική εταιρεία που δημιούργησε το Smart KTEO, ασχολείται με τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων στην Ελλάδα από την έναρξη του ελέγχου το 1983, και έχει μεταφέρει όλη την εμπειρία της και τις γνώσεις της σε όλες τις δομές και τις λειτουργίες του ΚΤΕΟ.

Στο Smart KTEO, πέραν όλων των καθορισμένων από τον νόμο υπηρεσιών για τον έλεγχο των συστημάτων των οχημάτων που τηρούνται απαρέγκλιτα, προσφέρεται δωρεάν η υπηρεσία smart delivery με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνσή του προγραμματισμού του πελάτη. «Η υπηρεσία αυτή, προσφέρεται εντελώς δωρεάν (για περιοχές σχετικά κοντά μας) και δίνει τη δυνατότητα να παραμείνετε στο χώρο σας, ενώ εμείς παραλαμβάνουμε το Ι.Χ. όχημά σας και σας το επιστρέφουμε έχοντας πραγματοποιήσει τον προβλεπόμενο από την νομοθεσία έλεγχο ΚΤΕΟ», υπογραμμίζει ο κ. Λουκάς Στασινός, Διευθυντής του Smart ΚΤΕΟ.

Κατά χρονικά διαστήματα, η εταιρεία προσφέρει διάφορα δώρα, όπως δωρεάν εξωτερικό πλύσιμο του οχήματος σε κοντινό πλυντήριο, κληρώσεις με προσφορά ταξίδι με την διαμονή σε τουριστικά μέρη κ.τ.λ.).

Η εύκολη πρόσβαση, το περιβάλλον, η εξυπηρέτηση, η ενημέρωση για την κατάσταση του οχήματος και οι προσφορές και δώρα, είναι οι κύριοι παράγοντες που εξετάζουν οι πελάτες για την επιλογή του ΚΤΕΟ, επισημαίνει ο κ. Στασινός.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

 • ΨΑΧΤΗΡΙ

  Top εμπορίες και χιλιάδες επιλογές για ότι ψάχνεις. Όλα με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Μόνο στη μηχανή αναζήτησης του Auto Τρίτη. Μπες, δες, βρες, με 1 κλίκ εδώ.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTECO

  Η Auteco έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο σταθμών ΚΤΕΟ, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5 γραμμών ελέγχου σε πολύ κεντρικά σημεία της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης. Πέρα από τον άριστο τεχνικό έλεγχο η εταιρία δείχνει με δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ότι νοιάζεται για τον περιβάλλον και τον άνθρωπο.
   2117300060 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTOVISION

  Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
   10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως