Service υψηλών προδιαγραφών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων!

2665 Επισκέψεις στο άρθρο

H Geartech Engineering διαθέτει εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας έτσι, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της!

Η εταιρεία Geartech Engineering έχει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και της συντήρησης και αποτελεί μια από τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ εταιρείες του τομέα της.

Με έδρα της το Μοσχάτο Αττικής, η Geartech Engineering διαθέτει εγκαταστάσεις και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως το δυναμόμετρο που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και τη ρύθμιση των κινητήρων, αναλυτές καυσαερίων και πολλά ακόμα.  Έτσι, η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της.

Χάρη στον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό της, η Geartech Engineering προσφέρει service υψηλών προδιαγραφών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Εκτός από τη συντήρηση αυτοκινήτου, η εταιρεία προσφέρει επίσης ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ βελτιώσεις – tuning για το όχημά σας αλλά και τη δυνατότητα εγκατάστασης συστημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου

Η εταιρεία συνεργάζεται και με τον τομέα καυσίμων και λιπαντικών του ΕΜΠ σε ερευνητικό επίπεδο!

Αναβαθμίστε και συντηρήστε το αυτοκίνητό σας στην Geartech Engineering και είναι σίγουρο πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!