WEG Λιπαντικά από την TOPSYSTEM – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

WEG Λιπαντικά από την TOPSYSTEM – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

7443 Επισκέψεις στο άρθρο

Η WEG Lubricants ερευνά, αναπτύσσει, δημιουργεί και εμπορεύεται λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας και ποιότητας.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΗΛ. ΙΩΑΝΝΗΣ
KONCars - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ο όμιλος εταιρειών TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε. έχοντας συμπληρώσει ήδη 25 χρόνια πιστός στις αξίες του, εμπορεύεται δεκάδες προϊόντα λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος, οχημάτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας.

Κοινοποίησέ το »

Σήμερα ο όμιλος διακινεί προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL, της οποίας είναι ο μόνος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.
 
Με στόλο 23 ιδιόκτητων οχημάτων, 13 πωλητές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, 5 οδηγούς για παραδόσεις εμπορευμάτων, 3 αποθηκάριους,  3 άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, 3 άτομα στο λογιστήριο και πλήρη παρακαταθήκη προϊόντων, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε στην επιλογή του κόσμου και να είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες εμπορίας και διακίνησης λιπαντικών στην Ελλάδα. 
 
Ο όμιλος Topsystem Services δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία ΤΟΨΗΣ Α.Ε. καλύπτει όλη την Βόρεια Ελλάδα και τις περιοχές της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας αλλά και Ηπείρου, ενώ η ΤΟΨΗΣ Ν. - ΤΟΨΗΣ Β. ΕΠΕ την Αττική, την κεντρική και νότια Ελλάδα, τις περιοχές της Εύβοιας, της Πελοποννήσου, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου και Ιουνίου.

Η διάρκεια ζωής του κάθε λιπαντικού είναι ορισμένη και ορίζεται από τον κατασκευαστή του και στη συνέχεια από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου, ο οποίος γνωρίζει τις αντοχές και τις καταπονήσεις που δέχεται το μηχανικό σύνολο. Ακόμα μια σημαντική λειτουργία του λιπαντικού είναι ότι, λόγω των ειδικών καθαριστικών συστατικών που διαθέτει, φροντίζει και απομακρύνει τα διάφορα υπολείμματα καύσης που δημιουργούνται. 

Topsystem – Τοψής Α.Ε. : Ο ειδικός στην εμπορία Λιπαντικών!

H εταιρεία Topsystem – Τοψής Α.Ε. αποτελεί μέρος του ομίλου TOP SYSTEM Services και διαθέτει πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Με ειδίκευση στην εμπορία λιπαντικών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, η Topsystem – Τοψής Α.Ε.. βρίσκεται πάντοτε στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της.

Η ΥΨΗΛΗ ποιότητα των προϊόντων της αλλά και η ΑΡΙΣΤΗ εξυπηρέτηση που παρέχει οφείλονται στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της αλλά και στις συνεργασίες της με ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ κατασκευαστές, όπως WEG – SWD REIHNOL – GAT


Στην εταιρεία θα βρείτε προϊόντα όπως:
 • Λιπαντικά (κινητήρων, αυτόματων κιβωτίων, γράσα κ.α.)
 • Υγρά φρένων
 • Αντιψυκτικά
 • Καθαριστικά παρμπρίζ
 • Μπαταρίες
 • Φίλτρα
 • Μπουζί
 • Υαλοκαθαριστήρες
 • Προϊόντα AdBlue
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους (http://www.top-system.gr/) για να δείτε την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους και να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει!

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  Γενικά & Εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτου ΑττικήςΘεσσαλονίκης. Για όλες τις μάρκες.
  Κάθε μέρα με τις προσφορές τους.Για συντήρηση, επισκευή, αποκατάσταση ή βελτίωση αυτοκινήτου.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAZPROM

  GAZPROM

  Η Gazpromneft-Lubricants διανέμει τα προϊόντα της με τις επωνυμίες G-Energy και Gazpromneft, ενώ παράλληλα έχει ήδη ένα δίκτυο συνεργείων στη χώρα μας με την ονομασία G-Energy Service.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α' ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ