Ταπετσαρίες & Μεμβράνες Αυτοκινήτων

2415 Επισκέψεις στο άρθρο

TASOULIS στην Καλλιθέα!

Η επιχείρηση TASOULIS, που βρίσκεται στην Καλλιθέα, δραστηριοποιείται στις ταπετσαρίες αυτοκινήτων, συνδυάζοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και συμφέρουσες τιμές.

Αλλά και στις μεμβράνες ντυσίματος ή αλλαγής χρώματος που προστατεύουν το χρώμα του αυτοκίνητου από φυσικές φθορές, όπως ήλιο, βροχή κλπ. (διατηρούν καθαρό το χρώμα), είναι ανθεκτικές σε γρατζουνιές, δεν παθαίνουν απολυτός τίποτε από κουτσουλιές και δεν θαμπώνουν!

Οι μεμβράνες έχουν 5 χρόνια εγγύηση.

Η πολύχρονη εμπειρία και η άρτια εξειδίκευσή τους πάνω στο αντικείμενο αποτελούν την εγγύηση που αναζητάτε για ένα άψογο  - από όλες τις απόψεις – αποτέλεσμα! Παράλληλα, ο επαγγελματισμός τους και η συνέπεια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τη δουλειά τους να ξεχωρίζει, κατατάσσοντάς τους μεταξύ των κορυφαίων ονομάτων στο χώρο.

Το πεπειραμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, να σας προτείνει και να σχεδιάσει μέχρι λεπτομέρειας αυτό ακριβώς που θέλετε, πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Εκτός από τις ταπετσαρίες αυτοκινήτων, η επιχείρηση TASOULIS, αναλαμβάνει την τοποθέτηση «ουρανών», οροφών και παντός τύπου καλυμμάτων στο αυτοκίνητό σας, αλλά και κάθε είδους σχετική επιδιόρθωση που αφορά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, ειδικεύονται στην τοποθέτηση και επιδιόρθωση ταπετσαριών σκαφών.

Επίσης, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από σέλες μοτοσυκλετών και αξεσουάρ, που φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων προμηθευτών του χώρου διεθνώς, συνοδευόμενα από την απαραίτητη εγγύηση.
Για ταπετσαρίες αυτοκινήτων, λοιπόν, και όχι μόνο, εμπιστευτείτε την επιχείρηση TASOULIS, και το σίγουρο είναι ότι θα δικαιωθείτε στον απόλυτο βαθμό για την επιλογή σας!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί τους ή επισκεφθείτε τους και θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν!