Το ολοκαίνουριο Cooper CS7!

Διαβάστηκε από 4588 αναγνώστες

Η εταιρεία Cooper παρουσιάζει το νέο CS7™ ελαστικό για μικρά και μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα!

 
Η εταιρεία CooperTireEurope έχει αναπτύξει ένα νέο αρίστης ποιότητας καλοκαιρινό λάστιχο, το CS7, σχεδιασμένο για μικρά και μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα.

Το ολοκαίνουριο Cooper CS7 αντικαθιστά το δημοφιλές λάστιχο CS2 για επιβατικά αυτοκίνητα. Αυτό το πιο ήσυχο λάστιχο νέας γενιάς αναπτύχθηκε για να ενσωματώσει τεχνολογικά στοιχεία που κάνουν την οδήγηση πιο διασκεδαστική και πιο οικονομική.

Το CS7 βοηθά στη βελτιωμένη οικονομία καυσίμων σε σχέση με τον προκάτοχό του, χάρη στον βελτιστοποιημένο μετρητή πέλματος ο οποίος κατανέμει το βάρος ισάξια, με αποτέλεσμα να μειώνει την αντίσταση κύλισης. Επιπλέον, το λάστιχο έχει σχεδιαστεί με ένα πιο ομοιογενές  αποτύπωμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα αυλακώσεις που φθείρονται πιο αργά από άλλα ελαστικά.

Το CS7 προσφέρει μια ήσυχη εμπειρία οδήγησης χάρη στα τμήματα που αποσβένουν το θόρυβο στις αυλακώσεις του λάστιχου της Cooper, οι οποίες μειώνουν τον αερομεταφερόμενο θόρυβο που δημιουργείται από την επαφή με το δρόμο και κάνουν το Cooper το πιο ήσυχο λάστιχο της Ευρώπης, με μέτρηση 68dB.

Το CSδιαθέτει μια υψηλής ανάλυσης ένωση σιλικόνης, η οποία προσφέρει ενισχυμένη πρόσφυση, καθώς επίσης και βελτιωμένο υγρό φρενάρισμα, πλευρική λαβή και αντίδραση πλοήγησης. Το λάστιχο έχει βαθμολογία Β για το υγρό φρενάρισμα. Για ένα τυπικό επιβατικό όχημα που οδηγεί με 50 mph (80 χλμ/ώρα), αυτό σημαίνει μια απόσταση φρεναρίσματος έξι μέτρα (ή αλλιώς το μήκος ενάμιση αυτοκίνητου) μικρότερη από ένα προϊόν με βαθμολογία Ε.

Διαθέσιμο σε συνολικά 30 μεγέθη που καλύπτουν εξαρτήματα βαθμολογίας ταχύτητας Τ και Η, το νέο CooperCSείναι ιδανικό για ζάντες από 14 μέχρι 15 ίντσες.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός