Top expert CNG εγκατάσταση!

5136 Επισκέψεις στο άρθρο

To CNG είναι η καλύτερη λύση, αν ψάχνεις εναλλακτικό και φτηνό καύσιμο. Η μετατροπή του κινητήρα όμως είναι μία λεπτή και πολύπλοκη δουλειά, που απαιτεί ειδικευμένη και ποιοτική εργασία. Δες γιατί η Αφοί Χάιδου είναι μία από τις καλύτερες επιλογές!

Το CNG προσφέρει απίστευτη οικονομία, ασφάλεια και φυσικά πολύ λιγότερους ρύπους στην ατμόσφαιρα!  Ωστόσο η μετατροπή ενός κινητήρα σε καύσης  CNG είναι μια πολύ σημαντική επέμβαση στον χώρο καύσης του κινητήρα, για αυτό και πρέπει να τηρούνται πιστά οι προδιαγραφές ασφαλείας, με το οποίο ρυθμίζονται οι παραγόμενοι ρύποι, αλλά και ο εκάστοτε κατασκευαστής του οχήματος. ¶ρα προτού αποφασίσεις θα πρέπει να σκεφτείς καλά  ποια επιχείρηση θα επιλέξεις για να κάνει αυτή τη δουλειά στο αυτοκίνητό σου.

Η Αφοί Χάιδου είναι μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο,  με ειδίκευση από το 1995 στις εγκαταστάσεις - τοποθετήσεις - μετατροπές αυτοκινήτου σε υγραέριο και φυσικό αέριο (διπλού καυσίμου βενζίνη/LPG - CNG). Παράλληλα από το 2010 δραστηριοποιείται σε εισαγωγές και εμπορία ανταλλακτικών - λιπαντικών, ελαστικών και συσκευών υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG) αυτοκινήτων.  Ας δούμε ένα δείγμα δουλείας τους σε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο και σε ένα SUV.
 
Ford transit
 
Το Ford Transit  είναι ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο το οποίο στηρίζει την φήμη του στην μεγάλη αντοχή, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία του ως πολύτιμο εργαλείο στη διάθεση του κάθε επαγγελματία. Στην Αφοί Χάιδου κατάφεραν και εγκατέστησαν την κατάλληλη συσκευή CNG της ιταλικής εταιρείας Zavoli, με τέτοιο τρόπο χωρίς να χαθεί στο έπακρο η σωστή και ασφαλή λειτουργία του κινητήρα, είτε καίει φυσικό αέριο, είτε βενζίνη. Παράλληλα το αποτελέσματα στην εξοικονόμηση χρημάτων δεν άργησαν να φανούν από τον πρώτο μήνα  της εγκατάστασης, γεγονός που αποδεικνύει ότι το CNG  αποτελεί το πιο φθηνό και αξιόπιστο καύσιμο
 
Honda CR-V
 
 Το Honda CR-V αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ιαπωνικής εταιρίας στην κατηγορία των SUV, έχοντας εντυπωσιακά χαρακτηριστικά εντυπωσιακό σχεδιασμό και ποιότητα συναρμολόγησης αλλά και αξιοπιστία. Χάρις στην μετατροπή του κινητήρα σε διπλής καύσης με CNG από τους τεχνικούς της Αφοί Χάιδου έγινε και οικονομικό, χάρις στην εξοικονόμηση χρημάτων που προσφέρει το φυσικό αέριο.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)