Για να παραμένει το VW σου στο 100%

Διαβάστηκε από 2027 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2018

Mε στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας και της άριστης λειτουργίας των αυτοκινήτων Volkswagen, ακριβώς όπως και όταν είναι καινούργια, το πρόγραμμα «100% Volkswagen» στοχεύει μόνο στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της γερμανικής φίρμας.

 
Ποιότητα και Αξιοπιστία

Σε κάθε επίσκεψη αυτοκινήτων Volkswagen στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, είτε αυτή αφορά εργασίες συντήρησης είτε εργασίες επισκευής, διασφαλίζεται στο 100% η πραγματοποίηση των εργασιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και πάντα μόνο με τη χρήση γνησίων ανταλλακτικών.

Τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen είναι τα πλέον κατάλληλα, αφού αξιολογούνται μέσα από αυστηρούς και συνεχείς ελέγχους, με στόχο να πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που έχουν οριστεί από το εργοστάσιο.

Υψηλή Τεχνογνωσία & άρτια Εκπαιδευμένο προσωπικό στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen

Η σωστή συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων Volkswagen προϋποθέτει την άριστη τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση των συμβούλων service και των μηχανικών, αλλά και τη χρήση σύγχρονων διαγνωστικών συσκευών υψηλής τεχνολογίας.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διασφαλιστεί στο 100% η σωστή συντήρησή των οχημάτων VW, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, μειώνοντας έτσι τον απαιτούμενο χρόνο και το κόστος που απαιτείται για αυτή.

Απόλυτη διαφάνεια

Σε κάθε επίσκεψη ο σύμβουλος service μετά τον έλεγχο του οχήματος δεσμεύεται να ενημερώσει για όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για τη συντήρηση ή την επισκευή του, καθώς και για το συνολικό κόστος αυτών. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει πλήρης ενημέρωση κάθε πελάτη, για ναγνωρίζει επακριβώς το τι συμβαίνει στο αυτοκίνητο του και να παρέχει τη σύμφωνη γνώμη του για την πραγματοποίηση κάθε εργασίας.

Τίποτα όμως δεν σταματάει εδώ. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου κατά τη λήψη απόφασης αγοράς ενός νέου οχήματος αλλά και για τον σωστό προγραμματισμό των εργασιών του, η Volkswagen είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει στο site της (www.vw.gr) τις ανώτατες προτεινόμενες τελικές τιμές για όλη την Ελλάδα από τον πρώτο χρόνο μέχρι και άνω της δεκαετίας. Γιατί VW AfterSales σημαίνει 100% δέσμευση και εμπιστοσύνη.

Με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών

Η Volkswagen διασφαλίζει στο 100% τη διαθεσιμότητα των γνησίων ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα της έως και 15 ετών, με σεβασμό στους ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων για την επιλογή τους να ανήκουν στην οικογένεια της Volkswagen και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε αυτήν.

Οικονομικά service ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου

Λαμβάνοντας υπΆ όψιν την επιθυμία και την ανάγκη των πελατών VW για τη σωστή συντήρηση των οχημάτων τους σε προσιτές τιμές, χωρίς κανένα συμβιβασμό, η Volkswagen είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο του αυτοκινήτου που πρόσφερε πακέτα συντήρησης σε προνομιακές τιμές.

Τα πακέτα «VW Economy» και «VW Economy Plus» αφορούν στον προγραμματισμένο service των οχημάτων ηλικίας άνω των 5 ετών και 10 ετών αντιστοίχως, με όφελος έως 30% στα ανταλλακτικά και στην εργασία. Γιατί η ορθή συντήρηση όλων των οχημάτων Volkswagen αποτελεί 100% προτεραιότητα.

Προηγμένα Προϊόντα και Υπηρεσίες Volkswagen

H άψογη εξυπηρέτηση και η συνεχής υποστήριξη των πελατών Volkswagen δεν συνδέονται μόνο με τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου τους. Λαμβάνοντας υπΆ όψιν τις τεχνολογικές εξελίξεις και τον σύγχρονο τρόπο ζωής των πελατών υπάρχει εισαγωγή συνεχώς νέων προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

• Volkswagen Connect: Ποιος είπε ότι η τεχνολογική εξέλιξη συνδέεται μόνο με τα νέα αυτοκίνητα; Η Volkswagen πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά καθιστώντας τη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη του, μέσω της χρήσης κινητού τηλεφώνου - smartphone, εφικτή για την πλειοψηφία των μοντέλων της με ημερομηνία παραγωγής από το 2008 και μετά.

• Volkswagen Total Care: Πρόγραμμα οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος με δυνατότητα επιτόπου επισκευής, εφόσον αυτή είναι εφικτή.

Γιατί VW After Sales σημαίνει 100% καινοτομία.

Υψηλή Αξία Μεταπώλησης

H σωστή συντήρηση των οχημάτων πρέπει να έχει ως στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, αλλά και τη διατήρηση της αξίας τους. Η VW σεβόμενη την επένδυση των πελατών της, κατά τη στιγμή αγοράς του αγαπημένου τους αυτοκινήτου, αλλά και κατά τη διάρκεια κατοχής του, δεσμεύεται στο 100% τη διατήρηση στο μέγιστο δυνατό επίπεδο της ποιότητας, της ασφάλειας και της τεχνολογικής του υπεροχής, σαν να ήταν καινούργιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

 • Γνωρίζουμε τα SUZUKI καλύτερα από τον καθένα!

  Στη ΤΟΥΝΤΑΣ-ΨΩΦΙΜΗΣ φροντίζουμε το Service να είναι τέλειο σε κάθε του λεπτομέρεια. Πάντα στην ώρα του & εξυπηρέτηση με χαμόγελο! Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και τον εξοπλισμό προτείνει το εργοστάσιο της Suzuki.   2106616250-4 Περισσότερα
 • Aσφαλής λύση στα Ford

  Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες. Περισσότερα
 • Κορυφαίο service για τη Jaguar σου

  Η εταιρεία Ι. ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε., με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για την ολοκληρωμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών, καλύπτει τα πάντα γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου όπως:  service – ανταλλακτικά – φανοποιεία - τοποθέτηση αξεσουάρ.
   2102846518 Περισσότερα
 • Εγγύηση για το Peugeot σου!

  Στις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε. θα βρείτε πλήρως εξοπλισμένο φανοποιείο, συνεργείο , πολυτελείς εκθεσιακούς χώρους και ένα πλήρως εξοπλισμένο τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει την απόλυτη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές.  2108940712 Περισσότερα
 • Επιλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει

  Επιλέξτε τώρα ένα από τα μεταχειρισμένα ή νέα οχήματά της ΛΙΑΠΗΣ Ford και κάντε ένα test drive σήμερα! Επίσης, η εταιρεία σας παρέχει service, υπηρεσίες φανοβαφείου, ανταλλακτικών, ηλεκτρολογείου και υγραεριοκίνησης. Ασφάλιση οχήματος στις πιο συμφέρουσες τιμές. Προσφορές συντήρησης για όλα τα μοντέλα Ford.  210 6451188 Περισσότερα
 • Μεγάλες προσφορές στο service του OPEL σου!

  Η Opel In Motion παρέχει άριστες υπηρεσίες service σε μοντέλα OPEL από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα. Ειδικές τιμές σε όσα αυτοκίνητα OPEL είναι 5 ετών και άνω.  2102693670 Περισσότερα
 • Ψάξου εδώ

  Με 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου, η εταιρεία Αφοί Λιάπη ΑΕ έχει δημιουργήσει ένα πλήρες συγκρότημα για τις αντιπροσωπείες FORD, DAIHATSU και τα επαγγελματικά PIAGGIO, καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση. Στην Αφοί Λιάπη, η εξυπηρέτηση του πελάτη γίνεται με υπευθυνότητα και συνέπεια! Περισσότερα
 • Mοναδικές προσφορές Nissan για 25% περισσότερο καλοκαίρι!

  Στην Nissan Kυριακούδης μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορέιτε να επωφελειθείτε από την 25% έκπτωση στα ανταλλακτικά service και φανοποιίας, ενώ μποτείτε να κάνετε δωρεάν έλεγχο 25 σημείων και να αποκτήσετε δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.  2104911410 Περισσότερα
 • Αριστο service Mercedes Benz – Smart

  Εξουσιοδοτημένο service με σίγουρα αποτελέσματα. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ταχύτατη εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές. Παρουσία στο χώρο που πλησιάζει τα 70 χρόνια.
   2310798913 Περισσότερα
 • Ford Αφοί Λιάπη σημαίνει:

  Απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια. Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Ολοκληρωμένο after sales service, από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.  2106426386 Περισσότερα
 • Κορυφαία εξυπηρέτηση σε χαμηλές τιμές!

   Η Japan Service του κ. Μάρκου Αθανάσιου αποτελεί επίσημη ολοκληρωμένη μονάδα DAIHATSU. Εκτός από έκθεση αυτοκινήτων διαθέτει τμήματα επισκευής, συντήρησης και ανταλλακτικών Ιαπωνικών αυτοκινήτων. Επίσης διαθέτει τμήματα ελαστικών, ευθυγράμμισης, ζυγοστάθμισης, αναρτήσεων, κλιματισμού, φανοβαφείου και για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.   2102385370 Περισσότερα
 • Έλεγχος 15 σημείων, εντελώς δωρεάν, μόνο στη HONDA Παπράς ΑΕ!

  Παπράς ΑΕ σας προσφέρει έναν έλεγχο 15 σημείων του αυτοκινήτου σας εντελώς δωρεάν. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών συντήρησης που έχουμε και να επωφεληθείτε από αυτά. Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2018  2104200300 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός