Υπεύθυνη εξυπηρέτηση σε μοναδικές τιμές

3409 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2020

Μόνο στην Attica Tyres!

 
Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Δύο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με μία επιχείρηση που εμπορεύεται κρίσιμα για την ασφάλεια στο δρόμο, προϊόντα (όπως Ελαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις). Μια τέτοια σχέση δημιουργείται με το «καλημέρα» σας. Μπαίνοντας σε μία εμπορία ελαστικών, αντιλαμβάνεσαι με την μία το στυλ και το επίπεδο εξυπηρέτησης (φιλικό, με χαμόγελο, δύστροπο, επιφυλακτικό κλπ). Στη συνέχεια εξετάζεις τους υπόλοιπους παράγοντες. Ξέρουν το αντικείμενο καλά ; Διαθέτουν γκάμα λύσεων για την ανάγκη σου ; κλπ..κλπ..

Η Attica Tires είναι μια επιχείρηση με χρόνια εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδικά στα ελαστικά αυτοκίνητων και μοτοσυκλετών.
 
Το κατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο για να μπορέσει να καλύψει την κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει για το αυτοκίνητο σας.
 
Στην Attica Tires θα βρείτε καινούργια ελαστικά τον πιο αξιόπιστων κατασκευαστών καθώς και μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ελαστικών αυτοκινήτου με αξιόπιστο και υπεύθυνο έλεγχο και φυσικά σε μοναδικές τιμές. 
 
Επίσης παρέχονται υπηρεσίες για αμορτισέρ, ελατήρια, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση, αμορτισερόμετρο, ελαστικά, ζάντες-αξεσουάρ και φρένα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός