Φανοποιεία με υπηρεσίες 4 Αστέρων!

11206 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποια θεωρούμε φανοποιεία 4 αστέρων; Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άριστη εκπαίδευση, τα καλά ανταλλακτικά, οι πρόσθετες παροχές και όλα τα χαρακτηριστικά, που θα ανεβάσουν level ένα φανοποιείο και θα το κατατάξουν στους κορυφαίους!

DENT MASTER - ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Γ. ΛΗΜΝΑΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (PAINT HOUSE)
Τις προηγούμενες ημέρες μιλήσαμε για το ποια θεωρούμε Συνεργεία 4 Αστέρων. Τονίσαμε ότι η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας.

Όπως στο συνεργείο έτσι και στο φανοβαφείο, μία τέτοια σχέση θα πρέπει να αναπτυχθεί  με τον πελάτη - κάτοχο ενός αυτοκινήτου. Ας δούμε όμως ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία κάποιος θα αρχίσει, να εμπιστεύεται ένα φανοβαφείο. Τα χαρακτηριστικά δηλαδή που θα το κατατάξουν  στους Top Expert, δηλαδή 4 Αστέρων!

Δείτε ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιλογές προϊόντων με ένα κλικ!

Ένα φανοβαφείο 4 Αστέρων θα πρέπει:
 1.  Να διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την μάρκα των αυτοκινήτων, για την οποία έχει ειδικευτεί.  Όπως στα συνεργεία έτσι και εδώ αυτό είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό, αφού όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτου  θέλουν ο φανοποιός να έχει την απαιτούμενη εμπειρία και την κατάλληλη εκπαίδευση, ανάλογα την μάρκα του αυτοκίνητου.
   
 2. Να θεωρεί σημαντική και να επενδύει στη συνεχόμενη ενημέρωση και εκπαίδευση των τεχνικών του. Όσο πιο ενημερωμένος για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις είναι ένας τεχνικός τόσο το καλύτερο. Η συνεχόμενος εμπλουτισμός της γνώσης είναι ένα προσόν, το οποίο αν το εκμεταλλευτεί ένα φανοβαφέιο, μόνο κέρδος μπορεί να αποκτήσει. Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να φτιάχνει το αυτοκίνητο του, ένας τεχνικά πλήρως ενημερωμένος τεχνικός;
   
 3. Να χρησιμοποιεί σωστό και εξελιγμένο εξοπλισμό. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είναι ο μεγάλος στόχος κάθε φανοποιού. Ο καλός μάστορας φαίνεται και από τα εργαλεία του. Οι εποχές αλλάζουν και όλοι πρέπει να ακολουθούν την εξέλιξη της τεχνολογίας . Από την άλλη «το χέρι πληρώνει, αλλά το μάτι αγοράζει», οπότε ένα πλήρως  εξοπλισμένο φανοβαφείο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι και αισθητικά ανώτερο.
   
 4. Να κάνει μόνο αυτά που έχει ζητήσει ο πελάτης και όχι «παραπάνω», χωρίς να του έχει ζητηθεί. Η εμπιστοσύνη χρειάζεται χρόνια για να δημιουργηθεί, αλλά 1 λεπτό για να χαλάσει. Αν διαλυθεί η σχέση εμπιστοσύνης  θα σπάσει και η συνεργασία!
   
 5. Να εξηγεί πλήρως τι εργασίες θα κάνει στο αυτοκίνητο.  Η «ανατομία» του αυτοκινήτου είναι ένα θέμα δυσνόητο για πολύ κόσμο, αφού διαθέτει όρους, που τους φαίνονται δυσνόητοι.  Τα σωστό φανοβαφέιο θα  εξηγήσει με απλά λόγια και κατανοητά ποιο είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου και τι ανταλλακτικό θα χρειαστεί.
   
 6. Τα ανταλλακτικά που θα βάλει να είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις του πελάτη. His Car! His Rules! Στο τέλος θα πρέπει να γίνεται αυτό που θέλει ο πελάτης!
   
 7.  Να δίνει γραπτή εγγύηση.  Αχρείαστη να είναι η εγγύηση, ωστόσο είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά, για τη δημιουργία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και φανοβαφείου.
   
 8. Να ενημερώνει, βιβλιαράκι επισκευών. Το γνωστό και ως Book Service αποτελεί το «ημερολόγιο» επισκευών του αυτοκινήτου, στο οποίο καταγράφεται ένας πλήρες ιστορικό. Μάλιστα εγγυάται και για την μεταπωλιτική αξία του.
   
 9. Να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε  πολύ καλές τιμές και με ευκολίες πληρωμής. Η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, έχει οδηγήσει τους πάντες να είναι «σφιγμένοι». Ο πελάτης θέλει κίνητρο, θέλει να γίνει η δουλειά σωστά, αλλά πρέπει να τον συμφέρει και οικονομικά. Παράλληλα θα εκτιμήσει να έχει την δυνατότητα να πληρώσει με δόσεις αν η ζημιά είναι μεγάλη και θα εκτιμήσει και κάποια έκπτωση.
   
 10. Να προσφέρει πρόσθετες παροχές, που εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση, δηλαδή:
 • Να τηρεί τις ώρες των ραντεβού
 • Να τηρεί τις ημερομηνίες παράδοσης που δίνει
 • Να παρέχει υπηρεσίες άνεσης, όπως αυτοκίνητο αντικατάστασης ή car delivery
 • Να δίνει συμβουλές καλής συντήρησης, δωρεάν και πέρα από την επισκευή του αυτοκινήτου
     11. Να προσφέρει ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τον πελάτη.
 

 • MIΧΑΗΛ

  AN YΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΙΣΙΩΝΕΙ ΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ ΜΕ ΣΤΟΚΟ), ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ

  Στο κατάστημα της ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την βαφή και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χριεάζεται ένα φανοβαφέιο. Η μεγάλη τους εμπειρία και τα κορυφαία brands εγγυόνται την άριστη εξυπηρέτησή σας.
   2102311406 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  Στην εταιρεία ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, βερνίκια, αστάρια εργαλεία βαφής και πάσης φύσεως προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκίνητων , καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη με προσήλωση πάντα στην ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές.
   2109021059 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Dent Master

  Dent Master

  Η εταιρία Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος. Στόχος η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες!
   2109609001 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 μ2, αποτελεί "one stop shop" για επισκευή ή περιποίηση αυτοκινήτου. Αφοί Αρβανίτη. 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό (με άνετο parking)!
   2106140020 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  Φρένα, έλεγχος – επισκευή, ηλεκτρονικός έλεγχος - διάγνωση βλαβών, αλλαγή λαδιών, service κλιματιστικών (A/C ), μπαταρίες, προετοιμασία ΚΤΕΟ, φανοποιεία - βαφή αυτοκινήτων, διαγνωστικός έλεγχος.
   2106610000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CHAMELEON

  CHAMELEON

  Πάνω από 50 χρόνια, ο οίκος Chamaeleon GmbH, προσφέρει προϊόντα που δίνουν ποιοτικές λύσεις στους επαγγελματίες του κλάδου. Με διεθνώς αναγνωρίσιμο σήμα & ποιότητα «Made in Germany», τα προϊόντα Chamaeleon κατακτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά.
   2103235435 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAGARIN GARAGE

  GAGARIN GARAGE

  Η Gagarin Garage στο Καματερό διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στις αναπαλαιώσεις αυτοκινήτων, ενώ παράλληα θεωρείται expert στο service των οχημάτων της Volkswagen. Επίσης, στο χώρο του συνεργείου θα βρείτε και μία πλήρη γκάμα λιπαντικών για πώληση χονδρική και λιανική, όπως επίσης και αξεσουά
   2102323526 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DTAIL EXPERTS

  DTAIL EXPERTS

  Στις εγκαταστάσεις της DTAIL EXPERTS θα βρείτε ολκληρωμένες υπηρεσίες για το αυτοκίνητο σας, όπως διόρθωση και προστασία χρώματος, ενώ αναλαμβάνει και τη επισκευή βαθουλωμάτων από χαλάζι ή μικροζημιές.
   2102772889 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

  Η εταιρεία Αντωνόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας χρωμάτων αυτοκινήτων και μηχανών από το 2008. Διαθέτει προϊόντα της γερμανικής εταιρίας Spies Hecker.
   2105771439 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (AUTO EXPERT)

  ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (AUTO EXPERT)

  Η Auto Expert στην Εύβoια είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με προσωπικό άριστα εξειδικευμένο, έτοιμο να σας βοηθήσει σε κάθε σας ανάγκη. Οι τεχνικοί της προσφέρουν άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και τέλεια αποκατάσταση.
   2221084932 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Kappas Cars

  Kappas Cars

  Το κατάστημά Kappas Cars μέσω της πείρας ,των εξειδικευμένων γνώσεων πάνω στο αντικείμενό και το άριστο προσωπικό, σας υπόσχεται άμεση κάλυψη των αναγκών σας και άριστη ποιότητα εργασίας σε ανταγωνιστικές τιμές.
   2102844462 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

  ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

  Η εταιρεία Chrysohoou θεωρείται ένας top expert στην εμπορία προϊόντων βαφής, επισκευής, περιποίησης, φροντίδας, προστασίας του αυτοκινήτου. Φυσικά διαθέτει και τα απαραίτητα εργαλεία.
   2105444549 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • PAINT HOUSE

  PAINT HOUSE

  Η εταιρία Paint House διατηρεί την μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων, αναλωσίμων ειδών και εξοπλισμού για το Φανοποιείο - Βαφείο. H συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πλέον εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε τα πλέον καινοτόμα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές.
   2106253605 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ART OF COLORS

  ART OF COLORS

  Η ART AND COLORS P.C εξασφαλίζει την διάθεση υλικών και εργαλείων συναφών με την επαναβαφή και επισκευή των αυτοκινήτων όπως, αναλώσιμα υλικά φανοποιείων κ.ά
   210661 4770 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO GLOSS

  AUTO GLOSS

  Η Auto Gloss στον Ασπρόπυργο προσφέρει άριστες υπηρεσίες detailing στον Ασπρόπυργο. Με έμπειρο προσωπικό και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας υπόσχεται, ότι το αυτοκίνητό σας θα δείχνει πάντα λαμπερό και καινούριο.
   6981 980960 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ