Φανοποιεία με υπηρεσίες 4 Αστέρων!

11626 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποια θεωρούμε φανοποιεία 4 αστέρων; Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άριστη εκπαίδευση, τα καλά ανταλλακτικά, οι πρόσθετες παροχές και όλα τα χαρακτηριστικά, που θα ανεβάσουν level ένα φανοποιείο και θα το κατατάξουν στους κορυφαίους!

SMALTOLIN S.A.
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ
Τις προηγούμενες ημέρες μιλήσαμε για το ποια θεωρούμε Συνεργεία 4 Αστέρων. Τονίσαμε ότι η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας.

Όπως στο συνεργείο έτσι και στο φανοβαφείο, μία τέτοια σχέση θα πρέπει να αναπτυχθεί  με τον πελάτη - κάτοχο ενός αυτοκινήτου. Ας δούμε όμως ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία κάποιος θα αρχίσει, να εμπιστεύεται ένα φανοβαφείο. Τα χαρακτηριστικά δηλαδή που θα το κατατάξουν  στους Top Expert, δηλαδή 4 Αστέρων!

Δείτε ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιλογές προϊόντων με ένα κλικ!

Ένα φανοβαφείο 4 Αστέρων θα πρέπει:
 1.  Να διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την μάρκα των αυτοκινήτων, για την οποία έχει ειδικευτεί.  Όπως στα συνεργεία έτσι και εδώ αυτό είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό, αφού όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτου  θέλουν ο φανοποιός να έχει την απαιτούμενη εμπειρία και την κατάλληλη εκπαίδευση, ανάλογα την μάρκα του αυτοκίνητου.
   
 2. Να θεωρεί σημαντική και να επενδύει στη συνεχόμενη ενημέρωση και εκπαίδευση των τεχνικών του. Όσο πιο ενημερωμένος για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις είναι ένας τεχνικός τόσο το καλύτερο. Η συνεχόμενος εμπλουτισμός της γνώσης είναι ένα προσόν, το οποίο αν το εκμεταλλευτεί ένα φανοβαφέιο, μόνο κέρδος μπορεί να αποκτήσει. Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να φτιάχνει το αυτοκίνητο του, ένας τεχνικά πλήρως ενημερωμένος τεχνικός;
   
 3. Να χρησιμοποιεί σωστό και εξελιγμένο εξοπλισμό. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είναι ο μεγάλος στόχος κάθε φανοποιού. Ο καλός μάστορας φαίνεται και από τα εργαλεία του. Οι εποχές αλλάζουν και όλοι πρέπει να ακολουθούν την εξέλιξη της τεχνολογίας . Από την άλλη «το χέρι πληρώνει, αλλά το μάτι αγοράζει», οπότε ένα πλήρως  εξοπλισμένο φανοβαφείο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι και αισθητικά ανώτερο.
   
 4. Να κάνει μόνο αυτά που έχει ζητήσει ο πελάτης και όχι «παραπάνω», χωρίς να του έχει ζητηθεί. Η εμπιστοσύνη χρειάζεται χρόνια για να δημιουργηθεί, αλλά 1 λεπτό για να χαλάσει. Αν διαλυθεί η σχέση εμπιστοσύνης  θα σπάσει και η συνεργασία!
   
 5. Να εξηγεί πλήρως τι εργασίες θα κάνει στο αυτοκίνητο.  Η «ανατομία» του αυτοκινήτου είναι ένα θέμα δυσνόητο για πολύ κόσμο, αφού διαθέτει όρους, που τους φαίνονται δυσνόητοι.  Τα σωστό φανοβαφέιο θα  εξηγήσει με απλά λόγια και κατανοητά ποιο είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου και τι ανταλλακτικό θα χρειαστεί.
   
 6. Τα ανταλλακτικά που θα βάλει να είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις του πελάτη. His Car! His Rules! Στο τέλος θα πρέπει να γίνεται αυτό που θέλει ο πελάτης!
   
 7.  Να δίνει γραπτή εγγύηση.  Αχρείαστη να είναι η εγγύηση, ωστόσο είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά, για τη δημιουργία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και φανοβαφείου.
   
 8. Να ενημερώνει, βιβλιαράκι επισκευών. Το γνωστό και ως Book Service αποτελεί το «ημερολόγιο» επισκευών του αυτοκινήτου, στο οποίο καταγράφεται ένας πλήρες ιστορικό. Μάλιστα εγγυάται και για την μεταπωλιτική αξία του.
   
 9. Να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε  πολύ καλές τιμές και με ευκολίες πληρωμής. Η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, έχει οδηγήσει τους πάντες να είναι «σφιγμένοι». Ο πελάτης θέλει κίνητρο, θέλει να γίνει η δουλειά σωστά, αλλά πρέπει να τον συμφέρει και οικονομικά. Παράλληλα θα εκτιμήσει να έχει την δυνατότητα να πληρώσει με δόσεις αν η ζημιά είναι μεγάλη και θα εκτιμήσει και κάποια έκπτωση.
   
 10. Να προσφέρει πρόσθετες παροχές, που εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση, δηλαδή:
 • Να τηρεί τις ώρες των ραντεβού
 • Να τηρεί τις ημερομηνίες παράδοσης που δίνει
 • Να παρέχει υπηρεσίες άνεσης, όπως αυτοκίνητο αντικατάστασης ή car delivery
 • Να δίνει συμβουλές καλής συντήρησης, δωρεάν και πέρα από την επισκευή του αυτοκινήτου
     11. Να προσφέρει ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τον πελάτη.
 

 • MIΧΑΗΛ

  AN YΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΙΣΙΩΝΕΙ ΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ ΜΕ ΣΤΟΚΟ), ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • TSADILAS

  TSADILAS

  Specialist στην επισκευή και αποκατάσταση ταπετσαριών αυτοκινήτων. Ειδικός στις αναπαλαιώσεις και αποκαταστάσεις κλασσικών αυτοκινήτων. Με σεβασμό στην ποιότητα. Ο λόγος για την TSADILAS auto salon design.
   2102632307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  Φρένα, έλεγχος – επισκευή, ηλεκτρονικός έλεγχος - διάγνωση βλαβών, αλλαγή λαδιών, service κλιματιστικών (A/C ), μπαταρίες, προετοιμασία ΚΤΕΟ, φανοποιεία - βαφή αυτοκινήτων, διαγνωστικός έλεγχος.
   2106610000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CAR Repair & Servicing MOTOR

  CAR Repair & Servicing MOTOR

  Ένα σύγχρονο φανοποιείο με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Ο λόγος για το φανοποιείο CAR Repair & Servicing MOTOR.
   2102759598 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

  ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

  Η εταιρεία Chrysohoou θεωρείται ένας top expert στην εμπορία προϊόντων βαφής, επισκευής, περιποίησης, φροντίδας, προστασίας του αυτοκινήτου. Φυσικά διαθέτει και τα απαραίτητα εργαλεία.
   2105444549 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Dent Master

  Dent Master

  Η εταιρία Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος. Στόχος η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες!
   2109609001 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  Στην εταιρεία ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, βερνίκια, αστάρια εργαλεία βαφής και πάσης φύσεως προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκίνητων , καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη με προσήλωση πάντα στην ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές.
   2109021059 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
    2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ST COLOR

  ST COLOR

  Το 2005 ιδρύθηκε η STColor με στόχο τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου καταστήματος με προϊόντα επαναβαφής, προεργασίας και περιποίησης  του αυτοκινήτου, αλλά και παροχής υπηρεσιών και τεχνικής υποστήριξη των συνεργατών του.
   2109948413 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DOUKAS DETAILING

  DOUKAS DETAILING

  H Doukas Detailing αποτελεί έναν top expert στο χώρο του detailing στην Ελλάδα. Με έδρα την Πτολεμαΐδα θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την περιποίηση του αυτοκινήτου σας, αλλά και εκπαιδευμένο προσωπικό.
   2463501866 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • LEVEL PLUS

  LEVEL PLUS

  H Level Plus θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην εμπορία προϊόντων και εργαλείων, που αφορούν τον καθαρισμό κα περιποίηση του αυτοκινήτου σας.
   2104631661 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 μ2, αποτελεί "one stop shop" για επισκευή ή περιποίηση αυτοκινήτου. Αφοί Αρβανίτη. 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό (με άνετο parking)!
   2106140020 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  Η Μεθενίτης Team δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες. Υπόσχεται υπεύθυνη, πλήρη και ολοκληρωμένη επισκευή του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρή, είτε για μεγάλη ζημιά.
   2299025316 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ