ST Color

  4302 Επισκέψεις στο άρθρο

  Στις εγκαταστάσεις τους τα στελέχη της ST Color, προσφέρουν μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του αυτοκινήτου

  Έχοντας εξασφαλίσει την συνεργασία της PPG, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, φιλοδοξούν να προσφέρουν στον επαγγελματία υψηλών προδιαγραφών προϊόντα, τεχνογνωσία, εκπαίδευση, διαχείριση υλικών, παρακολούθηση αποτελεσμάτων και ότι έχει ανάγκη ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
  Για τις ανάγκες της ελαφριάς βιομηχανίας σε χρώματα έχουν να σας προτείνουν το ολοκληρωμένο σύστημα  βαφής SELEMIX  που προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα  και ποιότητα σε χαμηλό κόστος .

  Φυσικά δίνει λύσεις και στους ιδιώτες, οι οποίοι θέλουν να διορθώσουν μικρές γρατζουνιές ή θέλουν να φροντίσουν το χρώμα του αυτοκινήτου τους. Θα βρείτε  ανθρώπους πρόθυμους να σας συμβουλέψουν και να σας δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να επιτύχετε το σωστό αποτέλεσμα.

  Αν είστε επαγγελματίας βρίσκετε και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε

  Εκτός από χρώματα η ST Color προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α.

  ST COLOR
  Καλέστε: 
   2109948413
  Δείτε: https://www.stcolor.gr/

  AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.
  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

  • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

   DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

   H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
    210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΕΚΕΡΗΣ

   ΚΕΚΕΡΗΣ

   Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
    2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • RS NANOTECHNOLOGY

   RS NANOTECHNOLOGY

   Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
    210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Akzo Nobel

   Akzo Nobel

   Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
    2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

   ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

   Η Μεθενίτης Team δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες. Υπόσχεται υπεύθυνη, πλήρη και ολοκληρωμένη επισκευή του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρή, είτε για μεγάλη ζημιά.
    2299025316 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SMALTOLIN S.A.

   SMALTOLIN S.A.

   Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
    210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTORADO

   AUTORADO

   Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
    6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΣΚΑΛΚΟΣ

   ΣΚΑΛΚΟΣ

   Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
    2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HB BODY

   HB BODY

   Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
    2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Kappas Cars

   Kappas Cars

   Το κατάστημά Kappas Cars μέσω της πείρας ,των εξειδικευμένων γνώσεων πάνω στο αντικείμενό και το άριστο προσωπικό, σας υπόσχεται άμεση κάλυψη των αναγκών σας και άριστη ποιότητα εργασίας σε ανταγωνιστικές τιμές.
    2102844462 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Dent Master

   Dent Master

   Η εταιρία Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος. Στόχος η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες!
    2109609001 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

   ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

   Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
     2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

   ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

   Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
     210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

   ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

   Στην εταιρεία ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, βερνίκια, αστάρια εργαλεία βαφής και πάσης φύσεως προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκίνητων , καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη με προσήλωση πάντα στην ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές.
    2109021059 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

   ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

   Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 μ2, αποτελεί "one stop shop" για επισκευή ή περιποίηση αυτοκινήτου. Αφοί Αρβανίτη. 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό (με άνετο parking)!
    2106140020 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

   ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

   Φρένα, έλεγχος – επισκευή, ηλεκτρονικός έλεγχος - διάγνωση βλαβών, αλλαγή λαδιών, service κλιματιστικών (A/C ), μπαταρίες, προετοιμασία ΚΤΕΟ, φανοποιεία - βαφή αυτοκινήτων, διαγνωστικός έλεγχος.
    2106610000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • TSADILAS

   TSADILAS

   Specialist στην επισκευή και αποκατάσταση ταπετσαριών αυτοκινήτων. Ειδικός στις αναπαλαιώσεις και αποκαταστάσεις κλασσικών αυτοκινήτων. Με σεβασμό στην ποιότητα. Ο λόγος για την TSADILAS auto salon design.
    2102632307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ