Πρέπει ο έλεγχος να γίνει συνήθεια στους ιδιοκτήτες και οδηγούς των οχημάτων

    29076 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το Auto Τρίτη μίλησε με τον υπεύθυνo επικοινωνίας της Ι.ΚΤΕΟ Checkpoint, Γκούμα Ευκλείδη

    Σύγχρονες εγκαταστάσεις, αυτοματοποιημένες γραμμές ελέγχου και εκπαιδευμένο προσωπικό 

    Αρχικά το Ι.ΚΤΕΟ Checkpoint είναι πιστοποιημένο και τηρεί όλες τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 9001: 2015, συνεπώς οι έλεγχοι και οι διαδικασίες γίνονται με την τήρηση και την καθοδήγηση των κανόνων του προτύπου. Η εφαρμογή τους πραγματοποιείται στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και τις αυτοματοποιημένες γραμμές ελέγχου  τις οποίες με συνέπεια συντηρούμε και διακριβώνουμε με διαπιστευμένους φορείς μηνιαία αλλά και ετήσια αντίστοιχα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, αποσκοπούμε μόνο σε αξιόπιστες μετρήσεις και ελέγχους.

    Προσδοκούμε στον υποχρεωτικό και αξιόπιστο έλεγχο

    Το 2019 είναι μία χρονιά στην οποία ο κλάδος μας πιστεύει και προσδοκεί στον υποχρεωτικό και αξιόπιστο έλεγχο. Πρέπει ο έλεγχος να γίνει συνήθεια στους ιδιοκτήτες και οδηγούς των οχημάτων και η περιοδικότητα του να μην αναβάλετε για κανένα λόγο και αιτία , αφού ο σκοπός είναι η κυκλοφορία και ύπαρξη ασφαλών μέσων μεταφοράς. Εμείς είμαστε παρών να ενημερώσουμε , να ελέγξουμε και  να εξυπηρετήσουμε,  με το πιο άρτιο προσωπικό και το πιο φιλικό περιβάλλον. Η θέση μας έχει πρόσβαση σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ (ΕΞΟΔΟΣ 4-ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ) και το ωράριο μας καλύπτει όλες τις ανάγκες.

    Υποχρέωση μας είναι η διάγνωση , η μέτρηση και η ενημέρωση προς τους ιδιοκτήτες και οδηγούς για την κατάσταση του οχήματος

    Ο σκοπός του ΚΤΕΟ, είναι η ελαχιστοποίηση του συνόλου των οχημάτων βάση της ακαταλληλότητας  τους. ¶ρα η υποχρέωση μας είναι η διάγνωση , η μέτρηση και η ενημέρωση προς τους ιδιοκτήτες και οδηγούς για την κατάσταση του οχήματος . Στην περίπτωση  της διαδικασίας αφαίρεσης στοιχείων κυκλοφορίας πιθανόν να υπάρξουν αντιδράσεις (κ μάλιστα ακραίες) τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε με τον επαγγελματισμό που μας διέπει σαν κλάδος και αναμένουμε την εφαρμογή τόσο του νομοσχεδίου (το ΚΤΕΟ στην εφορία) όσο και της Υπουργικής απόφασης.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ