Tips για καθαρό αυτοκίνητο και το καλοκαίρι

9553 Επισκέψεις στο άρθρο

Και αυτούς τους μήνες μπορείς να το έχεις πάντα στην... πένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
GEARTECH ENGINEERING Ε.Π.Ε.

Η επαφή με το αλάτι και την άμμο, καθώς και η σκόνη από χωματόδρομους σίγουρα δεν είναι σύμμαχοι με το αυτοκίνητό μας. Αυτό συνεπάγεται επιπλέον έξοδα, κάτι που φυσικά θέλουμε να αποφύγεις. Ας δούμε λοιπόν ποια σημεία είναι αυτά που κινδυνεύουν περισσότερο και πώς μπορούμε να περιορίσουμε την πρόωρη φθορά του οχήματός μας.

Kοινοποίησε το »


Προστατεύστε το δάπεδο από διάφορα υγρά με πατάκια μοκέτας!

Τα πατάκια του αυτοκινήτου προστατεύουν την εργοστασιακή μοκέτα του αυτοκινήτου από το αλάτι και την άμμο. Μία σίγουρη λύση είναι τα ελαστικά πατάκια που έχουν μεγάλη αντοχή, ενώ παράλληλα προσφέρουν στεγανότητα στη μοκέτα.
 
"Αγκάλιασε" ολόκληρο το αυτοκίνητο με κουκούλες προστασίας!

Η πιο αξιόπιστη λύση είναι η τοποθέτηση προστατευτικής κουκούλας στο αυτοκίνητο. Το βασικότερο πλεονέκτημα που προσφέρει είναι ότι «αγκαλιάζει» ολόκληρο το αυτοκίνητο, καλύπτοντας κάθε του επιφάνεια. Θα πρέπει, πριν τοποθετήσουμε την κουκούλα, να καθαρίσουμε το αυτοκίνητο, διότι οι κόκκοι σκόνης θα δημιουργήσουν γρατσουνιές, καταστρέφοντας με τον καιρό το χρώμα.

Δώσε τέρμα στη διάβρωση καθισμάτων από υγρά όπως ο ιδρώτας με καλύμματα καθισμάτων! 

Η τοποθέτηση καλυμμάτων στα καθίσματα προσφέρει προστασία σε πολλούς τομείς, όπως είναι το αλάτι της θάλασσας και ο ανθρώπινος ιδρώτας. Επιπλέον, τα καλύμματα προσφέρουν προστασία από τον ήλιο που με το πέρασμα του χρόνου αλλοιώνει το χρώμα και μειώνει την ανθεκτικότητα του υφάσματος των καθισμάτων.

"Αντηλιακό" αυτοκινήτου! Ενυδάτωσε το ταμπλό με Χημική Προστασία!

Ακόμα ένας τρόπος για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποια ειδικά χημικά προϊόντα. Για παράδειγμα, υπάρχουν σπρέι ή γαλακτώματα για το ταμπλό που το ενυδατώνουν, καθώς περιέχουν σιλικόνη. Για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου υπάρχουν ανάλογα υλικά που προστατεύουν το χρώμα. Αντίστοιχα αυξημένη ανάγκη περιποίησης έχει και το δερμάτινο σαλόνι του αυτοκινήτου, για να αποφύγετε γρατζουνιές ή σκισίματα που μπορεί να προκύψουν από την «αφυδάτωση».
 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ