Προστάτευσε το αυτοκίνητό σου από τον ήλιο!

7700 Επισκέψεις στο άρθρο

Προετοιμάσου σωστά τώρα γιατί οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και χωρίς καλύμματα, κουκούλες, μεμβράνες και ειδικά χημικά, μπορεί να επέλθουν φθορές στο αυτοκίνητό σου!

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
HELLAS AUTO SERVICE - ΕΛ. & ΒΑΣ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
Το καλοκαίρι πλησιάζει, οι διακοπές είναι κοντά και η διάθεσή μας ανεβαίνει. Μόνο που το αυτοκίνητό μας δεν συμμερίζεται τη χαρά μας, ειδικά αν δεν το προφυλάσσουμε από τον ήλιο.

Ψάχνεις να βρεις είδη περιποίησης; 
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 


Χρησιμοποίησε κουκούλες, που «αγκαλιάζουν» το αυτοκίνητο, αφού πρώτα το καθαρίσεις!

Η πιο αξιόπιστη λύση είναι η τοποθέτηση προστατευτικής κουκούλας στο αυτοκίνητο. Το βασικότερο πλεονέκτημα που προσφέρει είναι ότι «αγκαλιάζει» ολόκληρο το αυτοκίνητο, καλύπτοντας κάθε του επιφάνεια. Θα πρέπει, πριν τοποθετήσουμε την κουκούλα, να καθαρίσουμε το αυτοκίνητο, διότι οι κόκκοι σκόνης θα δημιουργήσουν γρατσουνιές, καταστρέφοντας με τον καιρό το χρώμα.

Πρόκειται για την πιο εύκολη και γρήγορη λύση για την προστασία αυτοκινήτου. Τοποθετείται στο εμπρόσθιο ή στο πίσω παρμπρίζ και η κύρια διαφορά με τη κουκούλα είναι ότι προστατεύει μόνο το εσωτερικό τμήμα του οχήματος.

Βαλε αντηλιακές μεμβράνες για να κερδίσεις έως και 33% οικονομία στα καύσιμα!

Αντίστοιχα όπως και με την ηλιοπροστασία προστατεύουν το εσωτερικό τμήμα του οχήματος. Η μεγάλη διαφορά έγκειται στο ότι οι μεμβράνες είναι μόνιμα τοποθετημένες στα τζάμια, οπότε προσφέρουν διαρκή προστασία. Επιπλέον οι ηλιακές μεμβράνες συνεισφέρουν και στην οικονομία καυσίμου έως 33%. Παράλληλα το air condition ζορίζεται λιγότερο και άρα γλιτώνεις χρήματα από ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον.

Τοποθέτησε καλύμματα στα καθίσματα και πατάκια μοκέτας για να μην αλλοιωθεί το χρώμα!

Τα πατάκια του αυτοκινήτου προστατεύουν την εργοστασιακή μοκέτα του αυτοκινήτου από το αλάτι και την άμμο. Μία σίγουρη λύση είναι τα ελαστικά πατάκια που έχουν μεγάλη αντοχή, ενώ παράλληλα προσφέρουν στεγανότητα στη μοκέτα.

Η τοποθέτηση καλυμμάτων στα καθίσματα προσφέρει προστασία σε πολλούς τομείς, όπως είναι το αλάτι της θάλασσας και ο ανθρώπινος ιδρώτας. Επιπλέον, τα καλύμματα προσφέρουν προστασία από τον ήλιο που με το πέρασμα του χρόνου αλλοιώνει το χρώμα και μειώνει την ανθεκτικότητα του υφάσματος των καθισμάτων.

«Ενυδάτωσε» με χημικά προϊόντα και καθάρισε τα φίλτρα αέρα καμπίνας με πεπιεσμένο αέρα, για να μην φθαρεί το ταμπλό και ο αέρας που αναπνέεις να είναι πιο καθαρός!

Ακόμα ένας τρόπος για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποια ειδικά χημικά προϊόντα. Για παράδειγμα, υπάρχουν σπρέι ή γαλακτώματα για το ταμπλό που το ενυδατώνουν, καθώς περιέχουν σιλικόνη. Για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου υπάρχουν ανάλογα υλικά που προστατεύουν το χρώμα. Αντίστοιχα αυξημένη ανάγκη περιποίησης έχει και το δερμάτινο σαλόνι του αυτοκινήτου, για να αποφύγετε γρατζουνιές ή σκισίματα που μπορεί να προκύψουν από την «αφυδάτωση».

Ακόμα ένα μέρος του αυτοκινήτου που ταλαιπωρείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδιαίτερα την περίοδο των διακοπών, είναι τα φίλτρα αέρα και καμπίνας. Επισκεφθείτε ένα βενζινάδικο, αφαιρέστε τα φίλτρα- δε θα σας πάρει πάνω από δέκα λεπτά- και ψεκάστε τα με πιεσμένο αέρα. Αν φυσικά ανακαλύψετε πως είναι πολύ βρώμικα, αντικαταστήστε τα.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ