Το πλύσιμο του αυτοκινήτου γίνεται παιχνίδι

2057 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Autoglym προσφέρει την Polar Collection, μία πλήρη σειρά για το ολοκληρωμένο πλύσιμο & την προστασία του αυτοκινήτου σας. Όλα σε μία συσκευασία.

VAG DYNAMICS BY KOLIAS
ΣΑΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εύκολα στη χρήση, γρήγορη εφαρμογή, απίθανο αποτέλεσμα.

Η εξειδικευμένη σειρά  για οικιακούς αφροποιητές "Polar"  της Autoglym, αλλάζει τον τρόπο που πλένατε και προστατεύατε το αυτοκίνητο σας. Η σειρά αποτελείται από τα τα:

1) Polar Blast
Πλούσιος αφρός που διαλύει τη βρωμιά.
Βραβευμένο Προϊόν της χρονιάς στη κατηγορία του.
 
2) Polar Wash
Καθαριστικός αφρός
 
3) Polar Seal
Η επίστρωση που δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας κατά της βρωμιάς και το νερό για έως 3 μήνες
 
Με τη νέα σειρά "Polar" το πλύσιμο του αυτοκινήτου γινε απόλαυση. Ο νέος αφροποιητής δίνει το πλούσιο αφρό και την απαραίτητη ανάμειξη για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Θα τα βρείτε από την parts.gr

To PARTS.gr (www.ketselidis.gr) είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι το πλέον υπερσύγχρονο και πληρέστερο e-shop αυτοκινήτου στην Ελλάδα με πάνω από 250 χιλιάδες προϊόντα, που συνεχώς ανανεώνονται και καλύπτουν όλο το φάσμα του αυτοκινήτου. Με μια υπερσύγχρονη μηχανή αναζήτησης και βάση δεδομένων, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να δείτε φωτογραφίες των προιόντων και να προβείτε στην  οnline αγορά όλων των προϊόντων.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ