3 σπρει από την Gandoil εναντίον της σκουριάς

3 σπρει από την Gandoil εναντίον της σκουριάς

1391 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/5/2022

H Gandoil εκτός από τα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικά που παράγει, διαθέτει στην γκάμα της και προϊόντα που προστατεύουν από την σκουριά και φροντίζουν για την καλή λίπανση των μερών του κινητήρα.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ROBERT-BOSCH_
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - GENERAL AUTO SERVICE

Η Gandoil εδώ και μία δεκαετία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. Φυσικά, πέρα από λιπαντικά η εταιρία παράγει και ειδικά προϊόντα σπρέι, αντισκωριακά, αλλά και γράσου, τα οποία παρέχουν απόλυτη προστασία και λίπανση. Ας ρίξουμε μία πιο αναλυτική ματιά σε τρία από αυτά.


SPRAY PENETRATING PLUS GRAPHITE 400ML (ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΣΠΡΕΥ ΜΕ ΓΡΑΦΙΤΗ)


Ειδική σύνθεση που προσφέρει εξαιρετική διεισδυτικότητα στο προϊόν. Χάρη στις ιδιότητες του γραφίτη ξεσφίγγει εύκολα και αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας συγχρόνως, λίπανση που δε θερμαίνει μηχανισμούς και ρουλεμάν. Βοηθάει στην μείωση της τριβής και της φθοράς διατηρώντας καθαρά τα
σίδερα και τις μηχανές αφού απολιπαίνει και αφαιρεί την πίσσα από αυτά.


SPRAY GREASE SYMPLEX 400ML (ΣΠΡΕΥ ΓΡΑΣΟ ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΛΙΘΙΟΥ)


Αποτελεί ένα υψηλής απόδοσης γράσο σύμπλοκου λιθίου ενισχυμένο με αντιοξειδωτικά, αντιδιαβρωτικά και πρόσθετα υψηλής πίεσης. Είναι ιδανικό για λίπανση εδράνων κάθε τύπου που λειτουργούν κάτω από βαριές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες. Προσφέρει αυξημένη απόπλυση από το νερό και αποτελεί ιδανική λύση για τη λίπανση μηχανημάτων στα οποία η πρόσβαση για συχνή συμπλήρωση γράσου είναι δύσκολη.


SPRAY PENETRATING 400ML (ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΣΠΡΕΥ)


Η προηγμένη σύνθεση του αντισκωριακού έχει πολλαπλές εφαρμογές στο σπίτι, το αυτοκίνητο και στην εργασία. Λιπαίνει, καθαρίζει, συντηρεί όλα τα μεταλλικά μέρη. Σταματά τα τριξίματα από πόρτες και μεντεσέδες. Απομπλοκάρει μηχανισμούς όπως κλειδαριές και μπετούγιες. Απομακρύνει την υγρασία από τα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου.

Βοηθά στο ξεκίνημα υγρών κινητήρων. Απαραίτητο εργαλείο και για το σκάφος και γενικά κάθε ηλεκτρικού μηχανισμού.

Προστατεύει από διάβρωση & συντηρεί τα μέταλλα, δημιουργώντας λεπτό φιλμ προστασίας. Ιδανικό για ηλεκτρικές συνδέσεις και επαφές όπως πόλους μπαταρίας, μπουζί και διανομείς.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ