Πρόσθετο Πετρελαίου CLEANTECH DPF PURIFIER

Πρόσθετο Πετρελαίου CLEANTECH DPF PURIFIER

2854 Επισκέψεις στο άρθρο

- Είναι πρόσθετο υψηλής απόδοσης για κινητήρες diesel
- Προστατεύει το φίλτρο σωματιδίων DPF
- Συμβάλλει και στην αναγέννησή του, μέσα από τον καθαρισμό του.
- Εφαρμόζεται σε κάθε κινητήρα πετρελαίου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. - QS SERVICE
ΒΙΓΚΑΣ ΑΝΤ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

Η εταιρία Top-system παρουσιάζει το πρόσθετο υψηλής απόδοσης για χρήση σε όλα τα αδρανή ντίζελ για τη μείωση των εκπομπών αιθάλης και καυσαερίων και για την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, το Πρόσθετo Πετρελαίου DPF 80403 Cleantech Dpf Purifier
Το Πρόσθετο Πετρελαίου DPF 80403 Cleantech Dpf Purifier είναι πρόσθετο υψηλής απόδοσης για χρήση σε όλα τα αδρανή ντίζελ για τη μείωση των εκπομπών αιθάλης και καυσαερίων και για την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα. Συμβατό με όλους τους κινητήρες ντίζελ και κατάλληλο για όλα τα είδη καυσίμων ντίζελ.
 
Επιδόσεις: Μόνο ένα καθαρό σύστημα καυσίμου εγγυάται τη βέλτιστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του συστήματος, την αποτελεσματική απόδοση του κινητήρα και τις ελάχιστες εκπομπές καυσαερίων! Προστατεύει το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ και το περιβάλλον. Μειώνει το σχηματισμό αιθάλης και υποστηρίζει την αναγέννηση του φίλτρου σωματιδίων ντίζελ. Βελτιώνει την αποθήκευση και τη σταθερότητα στη διάβρωση του καυσίμου ντίζελ και ενεργεί ως παράγοντας αφρισμού. Αυξάνει τις ιδιότητες ψυχρής εκκίνησης. Η τακτική χρήση βοηθά στη διατήρηση του φίλτρου καθαρό αποφεύγοντας τις δαπανηρές εργασίες επισκευής.
 
Εφαρμογές: Σε όλα τα οχήματα πετρελαίου με σύστημα DPF. Τοποθετείται στο ντεπόζιτο του πετρελαίου. Εφόσον το DPF του οχήματος είναι βουλωμένο από αιθάλη, συνίσταται πρώτα καθαρισμός του φίλτρου με το υγρό καθαρισμού DPF της Cleantech (DPF Cleaning Liquid art.no 80406) και μετά η χρησιμοποίησή του στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.
 
Οδηγίες χρήσης: Προσθέστε τακτικά κάθε 5.000 χλμ. Αμέσως πριν γεμίσετε τη δεξαμενή. Αρκεί για 60 λίτρα ντίζελ. Το προϊόν λειτουργεί κατά τη λειτουργία.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Cleantech θα βρείτε εδώ
 
Top System Group – Τοψής Α.Ε.
210 2801206, 2382 029926
https://top-system.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ