Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Περιοδικό - Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  16/4/2002
Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/4/2002

Nissan X-Trail vs Toyota RAV4

Το Toyota RAV4, έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο ανταγωνιστή, το Nissan X-Trail. Σχεδιαστικά το Nissan δείχνει πιο επιβλητικό, ενώ το RAV4 είναι περισσότερο κομψό. Ισόπαλα είναι σε ποιότητα τα ταμπλό των δύο αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα διακρίνονται και για τη σύγχρονη αισθητική τους. Ο θάλαμος επιβατών του X-Trail προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για 5 ενήλικα άτομα, ειδικά στο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. 
Αμφότερα διαθέτουν πολύ καλή οδική συμπεριφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρατηρούνται διαφορές. Το S.U.V της Nissan προσφέρει καλύτερη άνεση κινούμενο εκτός δρόμου από το RAV4, στο οποίο ο οδηγός είναι σε θέση να κινηθεί πιο σβέλτα στην άσφαλτο. Στον τομέα των κινητήρων το μοτέρ του RAV4 είναι πιο πολιτισμένο και περισσότερο αθόρυβο. Παράλληλα το μηχανικό σύνολο του Toyota έχει περισσότερη ισχύ και προσδίδει καλύτερες επιδόσεις στο αυτοκίνητο από αυτές του X-Trail. Συνολικά το X-Trail δεν παρουσιάζει κάποιο ουσιαστικό μειονέκτημα έναντι του RAV4. To τελευταίο έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο, αλλά είναι λιγότερο άνετο από το Nissan και πιο μικρό εξωτερικά.

 


To Χ-Trail προσφέρει πολύ καλή άνεση στο χώμα. Το αμάξωμά του είναι ελκυστικό σχεδιαστικά και αποπνέει στιβαρότητα.Το RAV4 είναι περισσότερο "ασφάλτινο" από το X-Trail. Αισθητικά είναι πιο κομψό από το ανταγωνιστικό Nissan.

To ταμπλό του X-Trail είναι πολύ καλά φινιρισμένο. Κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί ο πίνακας οργάνων που βρίσκεται στο κέντρο.

Σύγχρονο σχεδιαστικά είναι και το ταμπλό του RAV4. Παράλληλα η ποιότητα είναι αντίστοιχη με αυτή του Nissan.

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Nissan εναντίον Toyota
 
Η σύγκρουση των Σαμουράι
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Τα μελλοντικά μοντέλα της Nissan και της Toyota
Nissan Micra vs Toyota Yaris
Nissan Almera vs Toyota Corolla 
Nissan Primera vs Toyota Avensis
Nissan X-Trail vs Toyota RAV4
Nissan Alnmera Tino vs Toyota Corolla Verso
Nissan Terrano vs Land Cruiser 90
Nissan Patrol vs Toyota Land Cruiser 100