" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  24/4/2007
Test mtx
Aνανεωμένο Saab 9-3 1,8
Εστιάζοντας στο εσωτερικό…
Διαβάστηκε από 6782 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:24/4/2007
Η μοναδική και ουσιαστική διαφορά στο ανανεωμένο 9-3 έγκειται στη νέα κεντρική κονσόλα.
Η ανανέωση χάρισε στο Saab 9-3 ένα πιο σύγχρονο αισθητικό και λειτουργικό προφίλ στο εσωτερικό του…Γιατί στο εξωτερικό του δε χρειαζόταν και δεν έγινε καμία αλλαγή.
Τα facelift συνήθως αφορούν στην ελαφρά αλλαγή της εξωτερικής εμφάνισης και κάποιες αλλαγές σε εσωτερικές επενδύσεις ή και εξοπλισμό. Στο Saab 9-3 ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε στο εξωτερικό του μέρος, όπως και σε μηχανικό επίπεδο, με την ουσιαστική διαφορά να εντοπίζεται στον εσωτερικό διάκοσμο.
Μας άρεσε
¶νεση ανάρτησης, κινητήρας - επιδόσεις, παθητική ασφάλεια, εικόνα, ποιότητα κατασκευής
Δεν μας άρεσε
Αίσθηση συστήματος διεύθυνσης και επιλογέα, τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό
Εσωτερικό - Χώροι
Το εσωτερικό του 9-3 ήταν και είναι πολυτελές, με τα υλικά να είναι υψηλής ποιότητας και να εμφανίζει καλή συναρμολόγηση. Η μοναδική και ουσιαστική διαφορά στο ανανεωμένο 9-3 έγκειται στη νέα κεντρική κονσόλα, η οποία διαθέτει λιγότερα χειριστήρια και χαρακτηρίζεται πιο καλή εργονομικά αλλά και αισθητικά από εκείνη του παρελθόντος (διαχωρίζεται πλέον από το ταμπλό μέσω χρωμιωμένου περιγράμματος). Οι χώροι παραμένουν ικανοποιητικοί για τους επιβάτες χωρίς καμία μεταβολή, με το χώρο για τις αποσκευές τους να έχει όγκο 425 λίτρων.

Για την κονσόλα έγιναν όλα
παλαιό μοντέλο
νέα
Η νέα κονσόλα του Saab 9-3 είναι πιο πρακτική, αφού διαθέτει λιγότερα χειριστήρια, είναι πιο καλαίσθητη και συνάμα προσφέρει καλύτερη εργονομία. Το περίγραμμα της προσδίδει επιπλέον κύρος στο ούτως ή άλλως πολυτελές για τα δεδομένα της κατηγορίας εσωτερικό του 9-3.