• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  11/11/2008
TEST
Μικρή καρδιά… μεγάλες διαστάσεις
Εσωτερικό - Χώροι
Διαβάστηκε από 20302 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:11/11/2008
Ποιοτικό και ευρύχωρο εσωτερικό
Η ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης στο εσωτερικό της νέας Superb κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ και η σχεδίαση είναι ευχάριστη. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι πολύ καλής ποιότητας, ενώ γενικότερα το εσωτερικό της Superb αποπνέει μια αίσθηση στιβαρότητας και πολυτέλειας. Οι χώροι είναι πολύ καλοί στο εσωτερικό της, με το χώρο για τα πόδια να είναι κορυφαίος και για τα κεφάλια καλός, ενώ ο χώρος αποσκευών, με τη μεγάλη χωρητικότητα 565 λίτρων, ενσωματώνει το σύστημα Twindoor, το οποίο επιτρέπει το άνοιγμα της πίσω πόρτας -ανάλογα με τις απαιτήσεις- με δύο τρόπους (και ως σεντάν και ως πεντάθυρο).
Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 565 λίτρων και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα. Το άνοιγμά του -με την πρακτική λύση Twindoor- διαμορφώνεται ανάλογα με τις εκάστοτε μεταφορικές ανάγκες.
Οι πίσω επιβάτες θα κάτσουν άνετα ακόμα και… σταυροπόδι. Ο μεσαίος επιβάτης του πίσω καθίσματος ίσως πρέπει να κάνει παραχωρήσεις, αφού το εσωτερικό πλάτος είναι σχετικά περιορισμένο, ενώ και το τούνελ είναι αρκετά υψηλό.
Ποιοτικά προσεγμένο, με πολυτελή διάκοσμο χαρακτηρίζεται στο εσωτερικό της η Superb. Η σχεδίαση είναι σύγχρονη και ο εξοπλισμός πλούσιος.

 
 Skoda Superb 1,4 TSI 125PS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό - Χώροι
Οδική συμπεριφορά
Κινητήρας - Επιδόσεις