• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  3/3/2009
Θέματα αγοράς mtx
Φθηνές αξίες, προσιτές λύσεις
Oδική συμπεριφορά
Διαβάστηκε από 8446 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:3/3/2009
Σε άλλο επίπεδο το Ford Ka
Αν και η οδική συμπεριφορά εκ των πραγμάτων δεν αποτελεί και το βασικό στοιχείο αξιολόγησης μεταξύ των φθηνότερων αυτοκινήτων της αγοράς, το νέο Ford Ka καταφέρνει να ευχαριστεί τον οδηγό του μέσω εκείνης. Αν το κύριο ζητούμενο σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς είναι η σταθερότητα σε αυξημένες ταχύτητες, η ασφάλεια κίνησης σε δρόμο με στροφές υπό πίεση και η γενικότερα καλή αίσθηση, το Ka δεν έχει αντίπαλο. Όλα τα παραπάνω μετριάζουν, ωστόσο, τα επίπεδα άνεσης των επιβατών, που αν και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν κακά, σε καμία περίπτωση δεν προσεγγίζουν εκείνα των αμιγώς οικογενειακών προτάσεων με προσιτή τιμή. Εκεί, τα Logan και Sandero προβάλλουν άμεσα τον οικογενειακό τους χαρακτήρα, με την ανάρτηση να απορροφά αποτελεσματικά τις ανωμαλίες πριν περάσουν στο εσωτερικό, ενώ στο γενικότερο άνετο χαρακτήρα τους συμβάλλουν και τα μαλακά καθίσματα.
To καλύτερο σε…
…. απόδοση συστήματος πέδησης
Πάλι το Ford Ka υπερισχύει, με τα φρένα του να αποδεικνύονται τα πιο αποτελεσματικά ανάμεσα στα φθηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς. Το Ka είναι το μόνο από τα 10 αυτοκίνητα, που χρειάστηκε λιγότερο από 40 μέτρα για την ακινητοποίησή του από τα 100 χλμ./ώρα. (39,4 μ.).

… αίσθηση συστήματος διεύθυνσης
Το τιμόνι του Ford Ka υπερέχει σε αίσθηση έναντι των υπολοίπων φθηνότερων αυτοκινήτων της αγοράς.
… αίσθηση και κούμπωμα επιλογέα
Και όσον αφορά στο συγκεκριμένο τομέα, που σχετίζεται με την οδική συμπεριφορά, το Ford Ka υπερέχει έναντι των υπολοίπων.
To Ford Ka παρουσιάζει την καλύτερη οδική συμπεριφορά, όντας σταθερό και ασφαλές ακόμα και σε έντονη πίεση. Παράλληλα προσφέρει την καλύτερη αίσθηση στον οδηγό του.

Το πιο άνετο αυτοκίνητο από τα φθηνότερα της αγοράς είναι το Dacia Logan και το ομόσταυλο Sandero.

 
 Τα 10 φθηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Χρηματοδοτικά προγράμματα
Κινητήρες - Επιδόσεις
Εγγυήσεις
Oδική συμπεριφορά
Ευελιξία
Εξοπλισμός
Εσωτερικό
Χώροι
Παθητική ασφάλεια
Συμπέρασμα