• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  3/3/2009
Θέματα αγοράς mtx
Φθηνές αξίες, προσιτές λύσεις
Εσωτερικό
Διαβάστηκε από 8446 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:3/3/2009
Παραχωρήσεις σε θέματα ποιότητας
Το πιο όμορφο σχεδιαστικά εσωτερικό από τα αυτοκίνητα του συγκριτικού είναι εκείνο του Ford Ka.
Η χαμηλή τους τιμή επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα κατασκευής στα περισσότερα αυτοκίνητα και ειδικότερα στα πιο μεγάλα από άποψη διαστάσεων.
Ποιότητα
Τα μοναδικά ίσως αυτοκίνητα που έχουν κάτι να δείξουν από άποψη ποιότητας στο εσωτερικό είναι το Ford Ka και το Renault Twingo, τα οποία παρουσιάζουν καλύτερη ποιότητα υλικών και αρκετά καλή συναρμολόγηση. Καλό ποιοτικά είναι και το εσωτερικό των Kia Picanto με την καλύτερη συναρμολόγηση, ενώ σε αποδεκτά επίπεδα ποιότητας βρίσκεται το Toyota Aygo. Σε μη αποδεκτά επίπεδα κυμαίνεται η ποιότητα των Chana Benni και Lada Aquarius, ενώ το Chevrolet Matiz βρίσκεται ελαφρώς σε καλύτερη κατάσταση από εκείνα στον τομέα. Τα Dacia Logan και Sandero, καθώς και το Lifan της China Motors μπορεί να μην πείθουν με την ποιότητα στο εσωτερικό τους, ωστόσο δεν παρουσιάζουν κάτι ιδιαίτερα μεμπτό αναλογικά με την τιμή τους.
Εικόνα
Η εικόνα του εσωτερικού του Ford Ka κερδίζει τις εντυπώσεις, με την όμορφη κεντρική κονσόλα και το γενικότερο διάκοσμο να εντείνουν το νεανικό του προφίλ. Από κει και ύστερα, ελκυστικό κρίνεται και το εσωτερικό του Renault Twingo.
Το Twingo είναι το πιο καινοτόμο εμφανισιακά στο εσωτερικό του. Η ποιότητα και εδώ ικανοποιεί.

Στο εσωτερικό του Chana Benni η εικόνα είναι μέτρια ενώ και από άποψης ποιότητας και φινιρίσματος έχουν γίνει παραχωρήσεις.


 
 Τα 10 φθηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Χρηματοδοτικά προγράμματα
Κινητήρες - Επιδόσεις
Εγγυήσεις
Oδική συμπεριφορά
Ευελιξία
Εξοπλισμός
Εσωτερικό
Χώροι
Παθητική ασφάλεια
Συμπέρασμα