• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Diesel χωρίς τέλη κυκλοφορίας!
Διαβάστηκε από 17969 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2011
Τα ντίζελ αυτοκίνητα εκτός από μικρή κατανάλωση εκπέμπουν και χαμηλό CO2, το οποίο σε πολλά μοντέλα είναι κάτω τα 100 γρ./χλμ., πράγμα που σημαίνει ότι απαλλάσσονται από τα τέλη.
H απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά από 20 ολόκληρα χρόνια για όλα τα αυτοκίνητα τεχνολογίας Euro5 και Euro6 δίνει πλέον τη δυνατότητα στους αγοραστές για περισσότερες επιλογές. Όπως είναι ευρέως γνωστό οι πετρελαιοκινητήρες παρουσιάζουν χαμηλή κατανάλωση, ενώ παράλληλα εκπέμπουν χαμηλές ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, γεγονός που στην τσέπη μεταφράζεται σε χαμηλά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικά. Στο τελευταίο σημείο εστιάσαμε και εμείς και παρουσιάζουμε τα ντίζελ που απαλλάσσονται από τα τέλη. Μερικά από αυτά είναι το smart fortwo 0,8 cdi, το Opel Corsa 1,3 DTE ecoFlex, το Fiat Punto Evo 1,3 85hp MTJ, το SEAT Leon 1,6 TDI E-ECOMOTIVE, το Peugeot 308 1,6 e-Hdi Pilotee, το Volvo S40 1,6 DRIVe κ.α.

Στο τεύχος 47 που κυκλοφορεί στις 22/11 παρουσιάζουμε ακόμα 15 μοντέλα «φορτωμένα» σε εξοπλισμό, τα οποία προσφέρονται σε χαμηλή τιμή και με συνολικό όφελος έως 4.260 ευρώ! (συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων και της απόσυρσης) Μερικά από τα μοντέλα που παρουσιάζονται και συμφέρουν πάρα πολύ είναι το Citroen C1 1,0 5d (κέρδος 2.300 ευρώ), το Daihatsu Sirion 1,3 (κέρδος 2.900 ευρώ), το Fiat Grande Punto 1,4 77 hp (κέρδος 3.312 ευρώ), το Kia CeeΆd 1,4 (κέρδος 2.960 ευρώ) και το Mitsubishi Colt 1,3 (κέρδος 4.260 ευρώ).

Επίσης υπάρχει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα για τα παιδικά καθίσματα, στο οποίο υπάρχουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις κατηγορίες, τις πιστοποιήσεις ασφαλείας, την σωστή τοποθέτηση, συμβουλές αγοράς, κ.α. Ακόμη έχει γίνει έρευνα τιμών σε παιδικά καθίσματα διαφόρων κατηγοριών, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται και αυτά που προτείνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Βάλαμε φωτιά στα φρένα και δοκιμάσαμε συνολικά 105 αυτοκίνητα στο φρενάρισμα, τα οποία προέρχονται από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες. Ακόμα αποκαλύπτουμε 4 νέα compact SUV, δοκιμάζουμε τη νέα Αlfa Romeo Giulietta TCT με το καινούργιο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και δοκιμάζουμε το νέο Mazda2.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Αναγνώστες οδήγησαν το Renault Captur, με συνοδηγό το AutoΤρίτη

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα