• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Suzuki επέλεξε την έκθεση της Μόσχας, για να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου μοντέλου της.

Στο εμπρόσθιο τμήμα έχει γίνει εκτεταμένη χρήση του υλικού SSPP -Suzuki Super Polypropylene.

Πρόκειται για ένα διακριτικό facelift, χωρίς ιδιαίτερους νεωτερισμούς, που πάντως τονώνει την εμφάνιση του ιαπωνικού SUV.

Ελαφρώς ανασχεδιασμένο και πιο ποιοτικό του εσωτερικό του Grand Vitara.

Ανανεωμένο Suzuki Grand Vitara

Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2012

Έχουν περάσει περίπου οκτώ χρόνια από το λανσάρισμα της τελευταίας γενιάς του Vitara/Grand Vitara και η Suzuki επέλεξε την έκθεση της Μόσχας, για να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου μοντέλου της.

 
Γνωστό ως Escudo, στην αγορά της Ιαπωνίας, το ανανεωμένο Grand Vitara, είναι το βασικό έκθεμα της Suzuki, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της ρωσικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα διακριτικό facelift, χωρίς ιδιαίτερους νεωτερισμούς, που πάντως τονώνει την εμφάνιση του ιαπωνικού SUV. Πιθανότατα η θεαματικότερη αλλαγή εστιάζεται στο εμπρόσθιο τμήμα και στο νέο look της μάσκας, τα μαύρα πλαίσια των προβολέων και κατά δεύτερο λόγο στα χρωμιωμένα πλαϊνά και τις νέες αλουμινένιες ζάντες 17 και 18 ιντσών, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στο εμπρόσθιο τμήμα έχει γίνει εκτεταμένη χρήση του υλικού SSPP -Suzuki Super Polypropylene. Πρόκειται για υλικό ρητίνης, που αναπτύχθηκε από την εταιρεία και είναι κατά 10% ελαφρύτερη από την υπάρχουσα. Εκτός από το facelift η Suzuki παρουσιάζει στη Μόσχα και την ειδική έκδοση Vitara X-Adventure, προσφέρεται αποκλειστικά με μεταλλικό φινίρισμα Bison Brown Pearl, 18άρες ζάντες, φιμέ τζάμια, δερμάτινο τιμόνι και σουέτ ταπετσαρία.