Όχι μία, αλλά ούτε δύο. Έντεκα Ferrari είναι παρατημένες και σαπίζουν σε ένα χωράφι.

H κατάσταση αυτή δεν είναι πρόσφατη αλλά πηγαίνει πίσω στο χρόνο.

H κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι τουλάχιστον θλιβερή.

Οι 11 Ferrari βρίσκονται σε αυτή τη θέση από 2008.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές ποια μοντέλα έχουν βρει νέους ιδιοκτήτες.

11 Ferrari σαπίζουν σε χωράφι

2.301 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Όχι μία, αλλά ούτε δύο. Έντεκα Ferrari είναι παρατημένες και σαπίζουν σε ένα χωράφι, περιμένοντας τον επόμενο ή τους επόμενους ιδιοκτήτες τους.

Η είδηση ότι 11 κλασικές Ferrari βρίσκονται εκτεθειμένες σε ένα χωράφι έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα αν σκεφτεί κανείς ότι μεταξύ των μοντέλων βρίσκονται μία 456, μία Testarossa, μία 348, μια 400i «Straman» Spyder , μία 308QV, μία 308 GTS Spyder, μία Mondial και μία Mondial Spyder, τότε το θέμα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα μέσα που ανέδειξαν το θέμα, η κατάσταση αυτή δεν είναι πρόσφατη αλλά πηγαίνει πίσω στο χρόνο, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως το 2015 έγινε μια προσπάθεια για να πωληθούν πακέτο όλες μαζί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
 
Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, η κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι τουλάχιστον θλιβερή. Κατεστραμμένα σαλόνια,  σκισμένα δέρμα, σκουριά στις λαμαρίνες, χτυπήματα και μπόλικη βρωμιά είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα των κάποτε εντυπωσιακών μοντέλων που ψάχνουν κάποιον για να τους ξαναδώσει τη χαμένη τους λάμψη.
 
Οι 11 Ferrari βρίσκονται σε αυτή τη θέση από 2008, όταν ο αμερικανός ιδιοκτήτης τους ήρθε σε διαφωνία με τον ιδιοκτήτη του κλειστού χώρου που τις φιλοξενούσε. Μάλιστα τότε προσπάθησε να τις πουλήσει όλες μαζί όμως δεν τα κατάφερε. Το 2017 πέθανε, με την οικογένειά του να προσπαθεί για δεύτερη φορά να τις πουλήσει, αλλά αυτή τη φορά ξεχωριστά.
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές ποια μοντέλα έχουν βρει νέους ιδιοκτήτες, ωστόσο η λογική λέει πως ακόμα και σε αυτή την κατάσταση το ενδιαφέρον θα είναι «ζεστό».   

Toyota
moto