• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες του «καυτού» μικρού της Opel, του Corsa OPC, που διαθέτει πολύ επιθετικό στιλ και κορυφαίες επιδόσεις.

Στο εσωτερικό του Corsa OPC, ξεχωρίζουν τα σπορτίφ Recaro καθίσματα και βέβαια τα απαραίτητα λογότυπα της έκδοσης στα πλαϊνά μαρσπιέ των θυρών.

Κάτω από το καπό του «hot» μικρού της Opel βρίσκεται ο 1.600άρης, 4κύλινδρος κινητήρας βενζίνης της Opel, που για την περίσταση έχει απόδοση 210 ίππους και 300 Nm ροπής.

210 ίπποι για το νέο Opel Corsa OPC

8.025 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/2/2015

Αποκαλύφθηκε το νέο Opel Corsa OPC με πολύ δυναμικό «look» και βέβαια με τον 1,6 λτ. turbo βενζινοκινητήρα της εταιρείας, που αποδίδει για την περίσταση 210 ίππους.

 
Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες του «καυτού» μικρού της Opel, της κορυφαίας έκδοσης OPC του Corsa, που διαθέτει –όπως αναμενόταν- πολύ επιθετικό στιλ και κορυφαίες επιδόσεις, προκειμένου να σταθεί απέναντι από τα Fiesta ST, Renault Clio RS και Peugeot 208 GTI.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο
Opel Corsa OPC διαθέτει καινούργια γρίλια μπροστά και μια νέα εισαγωγή αέρα στο μπροστινό μέρος του καπό -σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο- που χαρίζει στο γερμανικό μικρό πολύ «αγριωπό ύφος», ενώ μια μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, μαζί με έναν νέο διαχύτη που φιλοξενεί τη διπλή εξάτμιση προσφέρουν σπορτίφ πινελιές στην εν λόγω έκδοση. Επίσης, εντυπωσιάζουν οι μεγαλύτεροι τροχοί της έκδοσης, αναφορικά με το «απλό» μοντέλο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Corsa OPC μπορεί να φέρει –προαιρετικά- περιορισμένης ολίσθησης διαφορικό.

Στο εσωτερικό πάλι του Corsa OPC, ξεχωρίζουν τα σπορτίφ Recaro καθίσματα και βέβαια τα απαραίτητα λογότυπα της έκδοσης στα πλαϊνά μαρσπιέ των θυρών.

Κάτω από το καπό του «hot» μικρού της Opel βρίσκεται ο 1.600άρης, 4κύλινδρος κινητήρας βενζίνης της Opel, που για την περίσταση έχει απόδοση 210 ίππους και 300 Nm ροπής, ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται για το νέο Corsa OPC στα 6,8 δλ., προτού φτάσει στην τελική ταχύτητα των 230 χλμ./ώρα. Τέλος να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο.