4 φωτογραφίες »

5 WOW θήκες & λύσεις πρακτικότητας που «κουφαίνουν» κόσμο

38.370 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά: Διαλέγουμε τις 5 πιο έξυπνες και πρακτικές λύσεις στις καμπίνες των νέων αυτοκινήτων που μας έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Υπάρχουν κάποιες έξυπνες, καινοτόμες λύσεις σε κάποια αυτοκίνητα που κάνουν τη διαφορά στη συμβίωση μαζί τους. Σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο ξεχωριστά στοιχεία που μας έκαναν εντύπωση στα νεότερα αυτοκίνητα δοκιμών που πέρασαν από το γκαράζ μας. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


1. Ο χώρος αποσκευών MegaBox του Ford Puma
To νέο Ford Puma (από 20 577 €) εκτός από ένα όμορφο και κορυφαίο οδηγικά αυτοκίνητο στην compact κατηγορία, ξεχωρίζει για το MegaBox, τον επιπλέον χώρο που προσφέρει κάτω από το χώρο αποσκευών του. Σηκώνοντας λοιπόν το κάλυμμα του δαπέδου του χώρου αποσκευών, αποκαλύπτεται ένας τετράγωνος και βαθύς επιπλέον χώρος συνολικής χωρητικότητας 80 λίτρων που μπορεί να χωρέσει αντικείμενα ύψους έως 115 εκατοστών, όπως ένα φυτό ή μια βαλίτσα αποσκευών μεγάλου μεγέθους. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως διαθέτει αδιάβροχη επένδυση αλλά και τάπα αποστράγγισης, ούτως ώστε να καθαρίζεται εύκολα με νερό σε περίπτωση που αποθηκευτεί σε αυτόν λασπωμένος ή βρόμικος αθλητικός εξοπλισμός, ενώ η «εύκαμπτη» εταζέρα του είναι προσαρμοσμένη πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών και παίρνει το σχήμα των αντικειμένων χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί, αφήνοντας «έξω» φυσικά τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto