• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο Τόκιο, η Subaru θα παρουσιάσει και 5 νέες πρωτότυπες εκδόσεις του Levorg, τη LEVORG STI Performance, τη LEVORG Premium Sports, τη LEVORG Prova, τη LEVORG Syms και τη LEVORG Corazon Sportier.

Το επιμηκυμένο Levorg διαθέτει άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, ενώ συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία και από το Legacy.

Το εσωτερικό του concept Levorg χαρακτηρίζεται από άνεση, πολυχρηστικότητα και πλούσιο εξοπλισμό υποβοήθησης οδήγησης.

Το Levorg τροφοδοτείται από έναν turbo 1.600άρη κινητήρα, άμεσου ψεκασμού, ενώ στην έκδοση STI αναμένουμε ένα αναβαθμισμένο μοτέρ με υψηλές επιδόσεις.

5 concept «εκδοχές» για το νέο Subaru Levorg

5.244 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/12/2013

Η Subaru θα παρουσιάσει 5 διαφορετικές πρωτότυπες εκδόσεις για το νέο concept Levorg στο Σαλόνι του Τόκιο τον επόμενο μήνα, ενώ το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2015.

Η ιαπωνική φίρμα είχε παρουσιάσει το νέο πρωτότυπο LEVORG, το οποίο ήταν ένα σπορ μοντέλο με μείξη σχεδιαστικών στοιχείων από το Legacy και ενός tourer. Επίσης, το καινούργιο μοντέλο τροφοδοτούνταν από έναν νέο επίπεδης διάταξης κυλίνδρων turbo 1.600άρη κινητήρα, άμεσου ψεκασμού.

Τώρα, στο επερχόμενο Motor Show στην ιαπωνική πρωτεύουσα στις 10 Ιανουαρίου, η Subaru θα παρουσιάσει και πέντε καινούργιες πρωτότυπες εκδόσεις του εν λόγω μοντέλου, τη LEVORG STI Performance, τη LEVORG Premium Sports, τη LEVORG Prova, τη LEVORG Syms και τη LEVORG Corazon Sportier.

Aλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως η έκδοση STI θα πρέπει να «κρύβει» το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς θα περιλαμβάνει πιθανότατα περισσότερα σπορτίφ χαρακτηριστικά, αλλά και αναβαθμισμένο μοτέρ με υψηλές επιδόσεις.

Τέλος, η Subaru υπολογίζεται ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή του μοντέλου μέχρι το 2015, αρχικά για την ιαπωνική αγορά, ενώ αργότερα θα το διανείμει και στην Ευρώπη.