Στο Motor Show του Ντιτρόιτ, η γερμανική εταιρεία σε συνεργασία με την AMG αποκάλυψε και την κορυφαία Mercedes-AMG GLE63 S Coupe.

Το νέο σπορτίφ crossover διαθέτει πιο «αγριεμένο» στιλ σε σχέση με τη συμβατική έκδοση, χάρη στη νέα γρίλια μπροστά με τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, τις 22άρες ζάντες αλουμινίου και το τετραπλό σύστημα εξατμίσεων στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό της νέα Mercedes-AMG GLE63 S Coupe κυριαρχεί το σπορ τιμόνι, οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων από nappa και τα μεταλλικά πεντάλ.

Η νέα Mercedes-AMG GLE63 S Coupe φέρει τον twin-turbo κινητήρα 5,5 λτ. V8 κινητήρα της εταιρείας, που για την περίσταση αποδίδει 585 ίππους και 760 Nm ροπής.

585 ίπποι για τη νέα Mercedes-AMG GLE63 S Coupe

4.626 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/1/2015

Στο Ντιτρόιτ παρουσιάστηκε το νέο, δυναμικό και σπορτίφ crossover Mercedes-AMG GLE63 S Coupe με 5,5 λτ. V8 μοτέρ και 585 ίππους.

 
Μαζί με τη νέα Mercedes GLE Coupe, στο Motor Show του Ντιτρόιτ που άνοιξε τις πύλες του 12-25 Ιανουαρίου, η γερμανική εταιρεία σε συνεργασία με την AMG αποκάλυψε και την κορυφαία εκδοχή του εν λόγω coupe, τη νέα Mercedes-AMG GLE63 S Coupe η οποία θα σταθεί απέναντι από τη BMW X6 M. 

Ειδικότερα, το νέο σπορτίφ crossover διαθέτει πιο «αγριεμένο» στιλ σε σχέση με τη συμβατική έκδοση, χάρη στη νέα γρίλια μπροστά με τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, τις 22άρες ζάντες αλουμινίου και το τετραπλό σύστημα εξατμίσεων στο πίσω τμήμα του μοντέλου.

Όσο για το εσωτερικό της νέα Mercedes-AMG GLE63 S Coupe, κυριαρχεί το σπορ τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος, οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων από nappa, και το δέρμα στο ταμπλό, αλλά επίσης και τα μεταλλικά πεντάλ, καθώς και οι λεπτομέρειες σε απομίμηση ανθρακονήματος.

Επιπλέον, η νέα Mercedes-AMG GLE63 S Coupe φέρει τον twin-turbo κινητήρα 5,5 λτ. V8 κινητήρα της εταιρείας, που για την περίσταση αποδίδει 585 ίππους και 760 Nm ροπής. Επίσης, το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο της AMG (AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC), που μεταφέρει την κίνηση και στους 4 τροχούς. Όσο για τα 0-100 χλμ./ώρα, το κορυφαίο αυτό crossover απαιτεί κάτι λιγότερο από 4,5 δλ.