• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι πιο καλοί οι μαθητές! 9 μοντέλα που αριστεύουν.

Ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης και ειδικής σχεδίασης τάσια, προς όφελος της κατανάλωσης, για το Ford Focus με τα 88 γρ. CO2 ανά χλμ.

9 μοντέλα που αριστεύουν

44.918 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/11/2014

Tα 9 μοντέλα που σας παρουσιάζουμε δεν φοβούνται αυστηρούς καθηγητές και εξετάσεις, αφού το καθένα εξ αυτών αριστεύει σε έναν ή και περισσότερους τομείς, όντας από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία τους.

 
Στη σχολική τάξη της αυτοκίνησης, όλοι θέλουν να αριστεύσουν στην κατηγορία τους, με απώτερο στόχο στο τέλος της χρονιάς να κερδίσουν την προτίμηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς και να αναδειχθούν σε μια από τις best-seller επιλογές της. Για να το καταφέρουν αυτό, τα μοντέλα αυτά οφείλουν να ξεχωρίσουν απΆ τον ανταγωνισμό τους σε έναν ή και περισσότερους τομείς της «υπόστασής» τους. Εμείς από την πλευρά μας και με βάση την αξιολόγησή μας, καθημερινά και δοκιμάζουμε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, ώστε να δούμε τελικά ποια από αυτά καταφέρνουν να αριστεύσουν και σε ποιους τομείς. Σήμερα, και παίρνοντας ως βάση τους 5 πιο σημαντικούς τομείς αξιολόγησής μας (Ποιότητα, Απόδοση-Επιδόσεις, Οικονομία κίνησης, Χώροι, Τεχνολογία), σας παρουσιάζουμε στις επόμενες σελίδες και ανά κατηγορία, 9 μοντέλα που καταφέρνουν να αριστεύσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους από τους παραπάνω τομείς και να αναδειχθούν μέσα στις καλύτερες επιλογές της κατηγορίας τους.