Ο χώρος αποσκευών του Mazda 6 SW ανέρχεται στα 519 λίτρα. Με την αναδίπλωση των καθισμάτων αυτός είναι 1.751 λίτρα.

Μεγαλύτερος ο χώρος αποσκευών του C5 Tourer με τα καθίσματα σηκωμένα, αλλά μικρότερος με αυτά κάτω. (535 και 1.490 λίτρα αντίστοιχα).

Χώροι

Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2009

Τόσο στην περίπτωση του Citroen C5, όσο και σε αυτήν του ιαπωνικού μοντέλου, οι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές κρίνονται καλύτεροι από αυτούς των σεντάν αμαξωμάτων.
Συγκεκριμένα, όσοι θα καθίσουν στο πίσω κάθισμα του Mazda 6 θα βρουν επαρκή χώρο για τα γόνατα και το κεφάλι, στοιχείο στο οποίο το SW υπερέχει του σεντάν, που δε δίνει πολλά περιθώρια στους πίσω -αν είναι ψηλότεροι του μέσου όρου. Ο χώρος αποσκευών, με πολύ εκμεταλλεύσιμο σχήμα, μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τη θέση της δεύτερης σειράς καθισμάτων, με όγκο που κυμαίνεται από τα 519 στα 1.751 λίτρα. Η διαμόρφωση του εσωτερικού, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του οδηγού, γίνεται εύκολα, χάρη στο έξυπνο σύστημα αναδίπλωσης καθισμάτων Karakuri. Το Citroen C5 είναι εξίσου ευρύχωρο για τους επιβάτες, ενώ χάρη στο μεγαλύτερο εξωτερικό μήκος του υπερτερεί στο χώρο των αποσκευών. Συγκεκριμένα, αυτός ανέρχεται στα 535 λίτρα. Με την αναδίπλωση όμως της δεύτερης σειράς των καθισμάτων, δεν φτάνει τα 1.751 λίτρα Mazda, αλλά «περιορίζεται» στα 1.490 λίτρα.