Αγόρασε Ferrari και την κυκλοφορούσε ανασφάλιστη για 4 μήνες

Αγόρασε Ferrari και την κυκλοφορούσε ανασφάλιστη για 4 μήνες

2.386 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2022)

Ένας 32χρονος Γερμανός πιάστηκε να οδηγεί ανασφάλιστη μια Ferrari F8 Tributo που είχε αγοράσει πριν από 4 μήνες για 300.000 ευρώ.

Τσιγκούνης...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει κατόχους supercars να κάνουν «καγκουριές» στους δρόμους με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους σταματούν για να τους επιβάλλουν πρόστιμο. Αυτό που συνέβη όμως στην Γερμανία, θα λέγαμε πως δεν έχει προηγούμενο, αφού ο λόγος για τον οποίο αφαιρέθηκαν οι πινακίδες από μια Ferrari F8 Tributo σε κάνει να τραβάς τα μαλλιά σου!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έδωσε 300.000 ευρώ για αγορά και τσιγκουνεύτηκε την ασφάλεια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στην δημοσιότητα, o οδηγός της κίτρινης F8 Tributo που βλέπετε στην φωτογραφία σταμάτησε σε έλεγχο ρουτίνας, όπου και αποκαλύφθηκε πως ο ιδιοκτήτης δεν είχε πληρώσει ούτε ένα μήνα σε ασφάλεια. Σκεφτείτε δηλαδή πως ο ιδιοκτήτης έδωσε 300.000 ευρώ για να την αποκτήσει αλλά μάλλον τσιγκουνεύτηκε να δώσει λίγα ευρώ ακόμα για να ασφαλίσει το αυτοκίνητο του. Με δεδομένο πως η Ferrari F8 Tributo αγοράστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, κυκλοφορούσε στους δρόμους για περίπου 4 μήνες ανασφάλιστη…

Έμεινε χωρίς πινακίδες και γύρισε σπίτι με γερανό

Οι αστυνομικοί αφαίρεσαν επί τόπου  τις πινακίδες του supercars και το δίπλωμα του 32χρονου οδηγού, ο οποίος χρειάστηκε να καλέσει γερανό για να μεταφέρει την F8 Tributo πίσω στην πολυτελέστατη οικία του.