Την εικόνα που θα έχει η νέα γενιά του Tesla Model S μας έδειξε μέσω της δουλειάς του ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Η δουλειά που βλέπετε ανήκει στον ανεξάρτητο σχεδιαστή Emre Husmen.

Δεν ξέρουμε αν η τελική μορφή της επόμενης γενιάς του Model S θα έχει αυτή την εικόνα, ωστόσο αν έρθει με αυτή την εμφάνιση σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

`Αγριο και σπορ το νέο Tesla Model S;

1.977 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2019)

Την εικόνα που θα έχει η νέα γενιά του Tesla Model S μας έδειξε μέσω της δουλειάς του ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Η Tesla πριν από λίγες ημέρες προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου Model Y, ενώ την ίδια στιγμή φορτσάρει για να πραγματοποιήσει εντός των προσεχών μηνών την επίσημη παρουσίαση του ηλεκτρικού pick-up.
 
Η κινητικότητα που υπάρχει στις τάξεις της αμερικανικής εταιρείας έχει ενεργοποιήσει και τους ανεξάρτητους σχεδιαστές του χώρου, οι οποίοι με τη σειρά τους κάνουν τις δικές τους προτάσεις αναφορικά με τα αυτοκίνητα τα οποία θα μας απασχολήσουν στο απώτερο μέλλον. Ένα από αυτά είναι η νέα γενιά του Model S και ένα ανεξάρτητο σχέδιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας θέλοντας να μας δώσει μια πρώτη γεύση.
 
Η δουλειά που βλέπετε ανήκει στον ανεξάρτητο σχεδιαστή Emre Husmen με τον καλλιτέχνη να προσφέρει μία ριζικά διαφορετική εικόνα από το σημερινό μοντέλο. Πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι μακράν το πιο εντυπωσιακό σχέδιο που έχουμε δει, όντας επικεντρωμένο στην απόδοση.
 
Το εμπρόσθιο μέρος θυμίζει κάτι από το Peugeot 508 με τα LED φώτα ημέρας να έχουν τη μορφή του νυχιού του λιονταριού, ενώ ο προφυλακτήρας φιλοξενεί ένα «χαμόγελο» που προφανώς βοηθά στην αεροδυναμική. Το καπό φέρει δυναμικές γραμμές που τις βρίσκουμε και στο πλαϊνό μέρος όπου την προσοχή τραβούν οι «κρυφές» χειρολαβές.
 
Δεν ξέρουμε αν η τελική μορφή της επόμενης γενιάς του Model S θα έχει αυτή την εικόνα, ωστόσο αν έρθει με αυτή την εμφάνιση σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Εσείς τι λέτε;   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen