Την αγωνιστική version της Corolla παρουσίασε η Toyota, λίγο πριν το μοντέλο κάνει την εμφάνιση του στους αγώνες.

Η αγωνιστική Corolla που βλέπετε, ετοιμάζεται να «κατέβει» στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα British Touring Car Championship.

Το νέο αυτοκίνητο αντικαθιστά το μεγαλύτερο και εξερχόμενο πλέον Avensis.

Αγωνιστική Toyota Corolla

4.012 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2018)

Την αγωνιστική version της Corolla παρουσίασε η Toyota, λίγο πριν το μοντέλο κάνει την εμφάνιση του στους αγώνες.

Η αγωνιστική Corolla που βλέπετε, ετοιμάζεται να «κατέβει» στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα British Touring Car Championship, στο οποίο θα συμμετάσχουν από κοινού η Toyota GB και η Speedworks Motorsport.
 
Το νέο αυτοκίνητο αντικαθιστά το μεγαλύτερο και εξερχόμενο πλέον Avensis, με το οποίο η Speedworks συμμετείχε στην ανεξάρτητη κατηγορία τα τελευταία δύο χρόνια, με την  παρουσία της να συνοδεύεται από τίτλους. Επιπλέον πίσω από τιμόνι θα ξαναβρεθεί ο Tom Ingram, ο οποίος βοήθησε τις Toyota και Speedworks να πάρουν τους τίτλους τα προηγούμενα χρόνια.
«Η Speedworks Motorsport και ο Tom Ingram έχουν ένα νικηφόρο ρεκόρ και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους καθ όλη τη διάρκεια της επόμενης σεζόν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Toyota GB Andrew Cullis. Από τη μεριά του ο επικεφαλής της ομάδας Speedworks, Christian Dick είπε: «Ως ομάδα, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Με την υποστήριξη της Toyota GB είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ακριβώς αυτό».
 
Η σειρά των αγώνων του British Touring Car Championship (BTCC) ξεκινάει στις 6 Απριλίου και μέχρι στιμγής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι αγωνιστικές εκδόσεις των Honda Civic Type R, Opel Astra, Subaru Levorg και BMW 125i M Sport.   

NEO TRAFIC
skoda