• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτή είναι η πρόταση ανεξάρτητων σχεδιαστών για την ανοιχτή εκδοχή της Alfa Romeo Stelvio, του πρώτου SUV της ιταλικής φίρμας. Πως σας φαίνεται;

Alfa Stelvio σε κάμπριο

4.875 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/12/2016

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του SUV της Alfa Romeo ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από την «ανοιχτή» εκδοχή της. Πως σας φαίνεται;V

 
Η αποκάλυψη της νέας Alfa Romeo Stelvio άνοιξε την όρεξη των σχεδιαστών του διαδικτύου, οι οποίοι μετά την pick-up εκδοχή της, παρουσιάζουν πλέον και την κάμπριο έκδοση του ιταλικού SUV.
 
Η νέα Alfa Romeo Stelvio αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες έχοντας εμπνευστεί το όνομά της από το περίφημο Πέρασμα του Στέλβιο στις ιταλικές ¶λπεις και πλέον, ο γνωστός σχεδιαστής X-Tomi μας δείχνει πως μπορεί να είναι και σε κάμπριο έκδοση με υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή.
 

Φυσικά, προς το παρόν η Alfa Romeo δεν έχει σκεφτεί την πιθανότητα δημιουργίας μιας τέτοιας έκδοσης του νέου της SUV, ωστόσο με το δεδομένο της ύπαρξης του Range Rover Evoque Cabrio, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια τέτοια σκέψη.
 
Εμείς, ως γνήσιοι φίλοι του αυτοκινήτου, θα συμβουλεύαμε την Alfa να μην προβεί σε μια τέτοια κίνηση, αφού έτσι κι αλλιώς η αγοραστική δυναμική ενός τέτοιου μοντέλου είναι περιορισμένη.