Ναι μεν αλλά από τον Αλόνσο.

Ναι μεν αλλά από τον Αλόνσο.

Αλόνσο: «Είμαι πιστός... αλλά»

2.053 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2017)

Την απόφαση της McLaren για την επιλογή κινητήρα θα περιμένει ο Φερνάντο Αλόνσο προκείμενου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του μονοθέσιου της μάρκας.

Ο Ισπανός οδηγός ο οποίος βρέθηκε σε τηλεοπτικό σόου στην πατρίδα του, δεν έχασε την ευκαιρία να αποκαλύψει τα πλάνα που έχει για το μέλλον απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
«Πρέπει να πάρουν τη δική τους απόφαση και έπειτα θα πάρω και εγώ τη δική μου. Είμαι πιστός στην ομάδα, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η κατάσταση. Όταν ξέρουν το σασί και το πακέτο των κινητήρων που πρόκειται να έχουν τη νέα σεζόν τότε θα αποφασίσω και εγώ.
 
Θα τους δώσω μια ευκαιρία επειδή έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και αισθάνομαι μέρος της ομάδας. Τρία χρόνια μη ανταγωνισμού είναι πολλά για μια ομάδα όπως η McLaren, μια από τις καλύτερες στην ιστορία της F1. Είμαι πολύ αισιόδοξος».
 
Φήμες θέλουν τον 36χρονο οδηγό να πιέζει τους ανθρώπους της ομάδας να αλλάξουν την εταιρεία που τους προμηθεύει τον κινητήρα και από την Honda να μεταπηδήσουν στη Renault. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια του ιταλικού Grand Prix άνθρωποι των δύο ομάδων είχαν συνάντηση με σκοπό τη πιθανή συνεργασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw