• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

H ιαπωνική μάρκα προχώρησε στην παρουσίαση της αναβαθμισμένης έκδοσης της προηγούμενης γενιάς του PHEV Outlander.

Αναβάθμισε το PHEV Outlander η Mitsubishi

4.468 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/2/2021

Μετά την έλευση της νέας γενιάς του Outlander, η Mitsubishi προχώρησε σήμερα στην αναβάθμιση της τρέχουσας Plug-In υβριδικής έκδοσης του ιαπωνικού SUV προσφέροντάς του ένα βελτιωμένο σύστημα κίνησης.

MITSUBISHI: Spacestar, σπορ, ευέλικτο από 10.640€


Το νέο Mitsubishi Outlander εδώ και λίγες ημέρες έχει κάνει το ντεμπούτο του, ωστόσο αυτό δε σημαίνει και το τέλος της προηγούμενης γενιάς σε ότι αφορά την Plug-In υβριδική έκδοση του SUV. Μάλιστα σήμερα η ιαπωνική μάρκα προχώρησε στην παρουσίαση της αναβαθμισμένης έκδοσης του PHEV Outlander το οποίο έλαβε βελτιώσεις στο σύστημα μετάδοσης κίνησης που κέρδισε περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη μπαταρία.
 
Το Outlander PHEV τώρα διαθέτει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που τροφοδοτεί τον πίσω άξονα, με την συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται πλέον στα 224 άλογα. Εκτός από την επιπλέον ισχύ, η μπαταρία του υβριδικού Outlander αυξάνεται σε 13,8 kWh από 12 kWh. Αυτό επιτρέπει στην ηλεκτρική αυτονομία να αυξηθεί στα 39 χιλιόμετρα, έναντι 35 που ήταν η προηγούμενη τιμή. Η Mitsubishi βελτιώνει επίσης τη μέγιστη ταχύτητα κατά την οδήγηση αποκλειστικά με ρεύμα, καθώς τα 134 χλμ./ώρα αποτελούν πλέον την τελική ταχύτητα σε σχέση με τα 127 χλμ./ώρα που ήταν μέχρι σήμερα.
 
Παράλληλά η φίρμα αναφέρει πως το νέο λογισμικό του συστήματος κίνησης βελτιώνει το συγχρονισμό μεταξύ μπαταρίας και κινητήρα έτσι ώστε να είναι πιο αθόρυβα. Επίσης οι οδηγοί μπορούν επίσης να επιλέξουν δύο νέα προφίλ οδήγησης Sport και Snow.
 
Κλείνοντας, να πούμε πως εξωτερικά το PHEV Outlander δεν έχει αλλάξει, συνεχίζοντας να έχει τα χαρακτηριστικά του μοντέλου της προηγούμενης γενιάς. Η τιμή του στην αγορά των ΗΠΑ ξεκινά από τις 36.295 δολάρια (περίπου 29.890 ευρώ).

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  OUTLANDER