Ανανεωμένο Ford Kuga: Τα 5 βασικά του πλεονεκτήματα

 Σχολιάστε 
9.825 Επισκέψεις στο άρθρο
Ανανεωμένο Ford Kuga: Τα 5 βασικά του πλεονεκτήματα
3 Φωτογραφίες »

- Έχει full hybrid έκδοση για 1η φορά και το plug-in «πήρε» 18 άλογα
- Έχει τη μεγαλύτερη ελκτική ικανότητα (2.100 κιλά) στην κατηγορία των υβριδικών αυτοκινήτων (PHEV & FHEV AWD)
- Κορυφαία συνδεσιμότητα με λειτουργικό σύστημα SYNC 4, οθόνη αφής 13,2 ιντσών & 5G modem
- Περισσότερο μυώδες μπροστινό μέρος & πολλές εκδόσεις με διαφορετικό στιλ σχεδίασης
- Νέες τεχνολογίες άνεσης & ασφαλείας: Κάμερα 360 μοιρών που βλέπεις το αυτοκίνητο γύρω γύρω

Έχει full hybrid έκδοση για 1η φορά και το plug-in «πήρε» 18 άλογα

Το ανανεωμένο Ford Kuga είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε περισσότερες εκδόσεις εξοπλισμού και σε πιο διευρυμένη γκάμα κινητήρων. Το οικογενειακό SUV της Ford έχει αρχική τιμή τα 33.799 ευρώ, ενώ μέσω του προγράμματος Ford Lease προσφέρεται με μηνιαίο μίσθωμα 324 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.).
 
Τι άλλαξε σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο; Καταρχάς, η σημαντικότερη αλλαγή στο ανανεωμένο Ford Kuga είναι η προσθήκη μίας full υβριδική επιλογής, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Ford. Το ανανεωμένο FHEV Kuga λανσάρεται προσθιοκίνητο (180 PS) ή 4κίνητο (183 PS), με την Ford να ανακοινώνει αυτονομία 900 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα και μεγάλη οικονομία καυσίμου (σε επίπεδα diesel μοτέρ).
 
Η εξηλεκτρισμένη γκάμα του ανανεωμένου Ford Kuga συμπληρώνεται από την Plug-in hybrid έκδοση, που είναι αναβαθμισμένη και πιο ισχυρή, στα 243 από τα 225 άλογα.

Περισσότερο μυώδες μπροστινό μέρος & πολλές εκδόσεις με διαφορετικό στιλ σχεδίασης

Από πλευράς εμφάνισης, το ανανεωμένο Ford Kuga έρχεται ακόμη πιο μυώδες στο μπροστινό του μέρος. Μάλιστα, αναλόγως εξοπλιστικής έκδοσης αλλάζει ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του Ford Kuga. Διότι πέραν των κλασικών Titanium (πλούσιος εργοστασιακός εξοπλισμός) και ST-Line που έχουν το δικό τους διαφοροποιημένο στιλ, προστέθηκε η έκδοση Active. Το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο μεγαλώνει την απόσταση από το έδαφος και προσδίδει περισσότερο off-road προσέγγιση στο ανανεωμένο Kuga. (+10 χλστ. εμπρός και +5 χλστ. πίσω).

Έχει τη μεγαλύτερη ελκτική ικανότητα (2.100 κιλά) στην κατηγορία των υβριδικών αυτοκινήτων (PHEV & FHEV AWD)

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του Ford Kuga επιβεβαιώνεται κι από την ελκτική του ικανότητα, που είναι η κορυφαία στην κατηγορία των υβριδικών αυτοκινήτων (PHEV & FHEV AWD). Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να σύρει trailer (π.χ. σκάφος, τροχόσπιτο) με βάρος έως και 2.100 κιλά, αξιοποιώντας τα πολλά άλογα, το εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων (CVT) και τις έξυπνες λειτουργίες ρυμούλκησης (Trailer BLIS, Trailer Connection Checklist και Trailer Tow Navigation).

Κορυφαία συνδεσιμότητα με λειτουργικό σύστημα SYNC 4, οθόνη αφής 13,2 ιντσών & 5G modem

Από εκεί και πέρα, το ανανεωμένο Ford Kuga αναβάθμισε και το τεχνολογικό του image. Πλέον, στην καμπίνα του προστέθηκε μία νέα, μεγάλη οθόνη 13,2 ιντσών, η οποία υποστηρίζει το τελευταίας γενιάς σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 4 (διπλάσια υπολογιστική ισχύ από το προηγούμενο SYNC 3) και συνδέεται σε 5G modem.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Με εξηλεκτρισμένους κινητήρες: 1η φορά full υβριδικό & περισσότερα άλογα για το Plug-in hybrid
Σελίδα 3Ανανεωμένο Ford Kuga: Πιο περιπετειώδες από ποτέ
Σελίδα 4Τι gadgets έχει σε άνεση, ασφάλεια & ρυμούλκηση;
home pro
moto