6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο VW Polo: Στην Ελλάδα με τιμές από 17.750 ευρώ

13.116 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2021)

Το ανανεωμένο Polo είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε βενζίνη και σε έκδοση με φυσικό αέριο με τις τιμές να ξεκινούν από 17.790 ευρώ για την ατμοσφαιρική έκδοση των 80 ίππων.

Τις τιμές με τις οποίες διατίθεται στην Ελλάδα το ανανεωμένο Polo ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen. Το γερμανικό μικρό φέρνει μαζί του ανανεωμένο look αι περισσότερη τεχνολογία και προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης σε ατμόσφαιρα και turbo αλλά και με μια TGI έκδοση φυσικού αερίου (CNG). Πάμε να δούμε τις τιμές του αναλυτικά:

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Με ατμόσφαιρα, turbo αλλά και σε CNG από 17.750 ευρώ
Το ανανεωμένο Polo προσφέρεται με τέσσερις επιλογές κινητήρων χωρίς μέσα σε αυτούς να περιλαμβάνεται κάποια diesel επιλογή. Στη βάση ο 1.000άρης ατμοσφαιρικός MPI κινητήρας που προσφέρει 80 ίππους και 93 Nm ροπής και συνδυάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο κοστίζει από 17.750 ευρώ. Έπειτα ακολουθεί ο επίσης 1,0 λίτρου αλλά τούρμπο TSI κινητήρας απόδοσης 95 και 110 ίππων με τιμή από 19.250 ευρώ με το χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων και από 23.900 ευρώ με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων (DSG), το οποίο είναι η μοναδική επιλογή για την ισχυρότερη έκδοση των 110 ίππων. Τέλος, παρούσα είναι και μία TGI έκδοση φυσικού αερίου (CNG) με 90 ίππους και 160 Nm ροπής με αρχική τιμή 20.400 ευρώ.

LED φώτα ως στάνταρ και πιο μοντέρνο από ποτέ
Στον πρόβολο, το Polo λαμβάνει πλέον ανασχεδιασμένους LED προβολείς που υπάγονται στον στάνταρ εξοπλισμό (IQ.LIGHT LED matrix προαιρετικά), οι οποίοι υπογραμμίζονται από μία φωτιζόμενη LED μπάρα που τρέχει από τη μία άκρη της μάσκας στην άλλη. Ταυτόχρονα οι προβολείς συνοδεύονται από λεπτά μπούμερανγκ LED φώτα ημέρας. Από κει και πέρα, νέο σχεδιασμό έχει και προφυλακτήρας που φιλοξενεί ένα μεγάλο αεραγωγό για τονίζει περισσότερο το δυναμισμό του μοντέλου, ενώ η εμφάνισή του διαφοροποιείται στην έκδοση R-Line. Επιπλέον στις εκδόσεις R-Line και Style, ενσωματώνονται ως στάνταρ τα LED φώτα ομίχλης.

Μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι τα LED φωτιστικά σώματα και στο πίσω μέρος, τα οποία κερδίζοντας ένα επιπλέον κομμάτι τοποθετημένο πάνω στο πορτ-μπαγκάζ έχουν επεκταθεί προς το κέντρο αποκτώντας μεγαλύτερη υπόσταση. Ταυτόχρονα η τρισδιάστατη σχεδίαση προσφέρει μία πιο ξεχωριστή εμφάνιση. Στην περίπτωση του Polo R-Line, όπως στο μπροστά μέρος έτσι και στο πίσω, διαθέτει μοναδική εμφάνιση όντας εξοπλισμένο με ένα μαύρο γυαλιστερό διαχύτη που φιλοξενεί τις χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, ξεχωρίζοντας από τις εκδόσεις Polo, Life και Style.
  Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw