• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανοδική πορεία πωλήσεων παρουσιάζει το νέο Ford Fiesta σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η μάρκα.

Ανεβαίνουν οι «μετοχές» του Fiesta σε Ελλάδα & Ευρώπη

3.394 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2018

Το νέο Fiesta αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική σε Ελλάδα και Ευρώπη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων της Ford, όντας το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία του.

Το νέο Fiesta, το οποίο υπενθυμίζουμε πως ψηφίστηκε από το αναγνωστικό κοινό του AutoΤρίτη (ψήφισαν 37.000 αναγνώστες συνολικά) ως το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς στα βραβεία Best Car 2018, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων της Ford.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της μάρκας, στις 20 ευρωπαϊκές αγορές της Ford, το Fiesta είναι πρώτο στην κατηγορία του με μερίδιο 9,9% όπως λένε τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία από τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ παρουσιάζει αύξηση πωλήσεων 3% το Φεβρουάριο συγκριτικά με πέρσι την αντίστοιχη εποχή.
 

Μάλιστα, σημειώνεται ότι οι πωλήσεις του Fiesta βοήθησαν την Ford Ευρώπης να κάνει το ισχυρότερο ξεκίνημα της χρονιάς από το 2008, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της φίρμας, με συνολικές πωλήσεις 207.300 οχημάτων στις 20 ευρωπαϊκές αγορές (μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οι: Αυστρία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία και Ελβετία) τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. 
 
Στην Ελλάδα, το μικρό της Ford σχεδόν διπλασίασε τις πωλήσεις του τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες της προηγούμενης χρονιάς σημειώνοντάς αύξηση κατά 96,5 ποσοστιαίες μονάδες, αγγίζοντας τα 446 αυτοκίνητα.
 
«Τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων αποδεικνύουν πως η τεράστια επένδυση για την έρευνα και εξέλιξη του νέου μοντέλου έπιασαν τόπο», τόνισε ο Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, συμπληρώνοντας πως «Οι πελάτες αναγνωρίζουν στο νέο Fiesta το γνήσιο Ford DNA, δηλαδή τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, αλλά και τον premium χαρακτήρα που οδηγούν σε πολλά χαμόγελα κατά την συμβίωση μαζί του. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το νέο Ford Fiesta».

106 διαθέσιμα άρθρα για FORD  FIESTA

 
Σχολιάστε την είδηση 5 σχόλια