• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανοιξαν οι συμμετοχές για το 9o P.I.C.K. Πάτρας

Διαβάστηκε από 1513 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2017

Στους ρυθμούς του P.I.C.K. κινείται πλέον όλη η Πάτρα, καθώς η πόλη μετρά αντίστροφα για το 9ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ το οποίο θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2017.

 
Ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή στους αγώνες είναι πολύ έντονο και όλα δείχνουν ότι το 9ο PICK θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από πλευράς συμμετοχών τόσο Ελλήνων όσο και ξένων οδηγών. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του μηχανοκίνητου Αθλητισμού μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αφού οι εγγραφές ξεκίνησαν από τις 4 Ιουλίου 2017.
 

Κι εφέτος η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) αποφάσισε το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες να παραμείνει στα ίδια με τα περσινά επίπεδα ενώ ισχύει και πάλι όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 11 Αυγούστου να έχουν έκπτωση 30%. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι Δωρεάν όπως και πέρυσι.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 Mini, D Cup, Rotax Senior Max, Rotax DD2 MAX και ΚZ2-KZ3 . Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 17:00.