Στην εικόνα βλέπετε το μονοθέσιο του 2017.

Αποκαλύπτει το μονοθέσιο η McLaren (+vid)

1.941 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2018)

Την ημερομηνία που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της McLaren για τη Formula 1, γνωστοποίησε και επίσημα η ομάδα. Δείτε περισσότερα.

Στις 23 Φεβρουαρίου αναμένεται να τραβήξει το σεντόνι πάνω από το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα, η McLaren, αποκαλύπτοντας έτσι την MCL33. Την είδηση αυτή γνωστοποίησε η βρετανική φίρμα δίνοντας στη δημοσιότητα και ένα teaser βίντεο, το οποίο μοιράστηκε με τους οπαδούς της μέσω του twitter.
 
Μάλιστα λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση το νέο μονοθέσιο θα ξεκινήσει τις δοκιμές του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία θα αγωνιστεί παίρνοντας ισχύ από τον κινητήρα της Renault, αφού η συνεργασία της με την Honda ολοκληρώθηκε άδοξα.
Επιστρέφοντας στην παρουσίαση, το μέρος στο οποίο θα λάβει χώρα η εκδήλωση δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Ισπανία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μόλις μία ημέρα μετά την παρουσίαση του μονοθεσίου της Ferrari.
 
Αναφορικά με άλλες μάρκες,  η Toro Rosso η οποία συνεργάστηκε με τη Honda από την οποία θα προμηθεύεται με κινητήρες, θα παρουσιάσει το δικό της μονοθέσιο στις 25 Φεβρουαρίου και μόλις μια ημέρα μετά θα ξεκινήσει και αυτή τις δομικές της, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 26 Φεβρουαρίου.      

LINGLONG VS TRAZANO
test center