Ασφάλεια σπιτιού & αυτοκινήτου! Στα κάνουν ΔΩΡΟ!

3.004 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2019)

Το «Best Car 2020» o θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, θα αναδείξει όπως κάθε χρόνο το καλύτερο & το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για το 2020. Και στην φετινή διοργάνωση οι τυχεροί της ψηφοφορίας θα κερδίσουν 4 αυτοκίνητα και προϊόντα ή υπηρεσίες από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς.

Το Best Car 2020” θα αναδείξει και φέτος τους  κορυφαίους για το 2020. Αυτό θα γίνει μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία)! Με την σφραγίδα του Auto Τρίτη!

Φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 4 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώραΕπώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2020, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.
 
Μία από αυτές είναι και η Δύναμις Ασφαλιστική.  Η κορυφαία ελληνική, ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία και τη σιγουριά της προσωπικής επαφής.

Aσφαλίζει σπίτι και αυτοκίνητο!!

Αναλυτικότερα η Δύναμις Ασφαλιστική προσφέρει τα εξής: 

2 συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου

Τρίμηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου Ι.Χ.. Με το νέο –πλούσιο σε καλύψεις πρόγραμμα- MyDynamis Excess! Για όχημα ως 2000 κ.εκ. και ηλικίας ως 15 ετών, οδηγό ηλικίας 28 ως 70 ετών που δεν έχει προκαλέσει ζημιές τα 3 τελευταία χρόνια. Η ανάληψη ή όχι του κίνδυνου παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας και βασίζεται στον κανονισμό ανάληψης κινδύνων.

2 συμβόλαια ασφάλισης 1ης κατοικίας

Διάρκειας 6 μηνών με το πιο πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών στην αγορά, το Dynamis Home Premium! Αποζημίωση χωρίς απαλλαγές από το πρώτο ευρώ και σε αξία καινούργιου! Η προσφορά αναφέρεται στην ασφάλιση μόνιμης κατοικίας με κεφάλαιο οικοδομής ως 200.000 ευρώ. Η κάλυψη του σεισμού δεν περιλαμβάνεται. Η ανάληψη ή όχι του κίνδυνου παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας και βασίζεται στον κανονισμό ανάληψης κινδύνων.
 
Λίγα λόγια για το Best Car 2020

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο. Ξεκινά από Οκτώβριο και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες. Κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές.
 

Mercedes
test center