Η νέα Mercedes GLA απέναντι στο Audi Q3 Sportback
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Mercedes GLA απέναντι στο Audi Q3 Sportback

186.658 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2020)

Audi Q3 ή νέα Mercedes GLA; Eίναι crossover, διαθέτουν άκρως premium χαρακτήρα και προσφέρονται σε παραπλήσια τιμή, στις αρχικές τους εκδόσεις τουλάχιστον. Q3 και νέα GLA λοιπόν. Τι ξεχωριστό έχει το καθένα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με νέα ταυτότητα και νέο ρόλο μέσα στη γκάμα της Mercedes δείχνει να ήρθε η νέα GLA στην κατηγορία των premium crossover, έχοντας το δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα. Αυτός διαμορφώνεται τόσο από το αισθητικό, όσο και το crossover «κομμάτι» για να πλαισιωθεί και από στοιχεία πρακτικότητας που παραπέμπουν σε πολυχρηστικές προτάσεις. Απέναντί της, η νέα Mercedes GLA θα βρει ένα επίσης εμβληματικό μοντέλο της κατηγορίας: Το σύγχρονο Audi Q3.

Σχεδίαση: Premium και στο μάτι
Αμφότερα τα μοντέλα ξεχωρίζουν και εκπέμπουν γόητρο έχοντας μάλιστα αρκετά να «πουν» σε αισθητικό επίπεδο. To πιο… χορταστικό σε μήκος και πλάτος Audi Q3 (4.484 χλστ. σε μήκος) εκπέμπει έναν ιδιαίτερο δυναμισμό, ειδικά στην έκδοση S-Line με το σπορτίφ κουστούμι. Kαι η νέα Mercedes GLA όμως δεν πάει πίσω. Απεναντίας, έχει το δικό της ξεχωριστό προφίλ, που χαρακτηρίζεται από όμορφες καμπύλες επιφάνειες και δυναμισμό. Είναι πιο «μαζεμένη» σε μήκος (4.410 χλστ.), αλλά κυρίως ξεχωρίζει για το μπόι που πήρε σε σχέση με την προκάτοχό της (+10 εκατ.). Φυσικά στις εκδόσεις με το προαιρετικό αισθητικό πακέτο «ΑΜG», η GLA αποκτά ακόμα πιο δυναμική εικόνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center