Την αγωνιστική έκδοση της νέας Mustang παρουσίασε η Ford Performance.

Αυτή είναι η αγωνιστική Mustang (+vid)

4.711 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Την αγωνιστική έκδοση της νέας Mustang παρουσίασε η Ford Performance, την οποία συνόδευσε με ένα σύντομο βίντεο.

Τη δυνατότητα να δούμε για πρώτη φορά την αγωνιστική Mustang, η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercar της Αυστραλίας για το 2019, μας έδωσε το αγωνιστικό τμήμα της Ford.
 
Το ισχυρό μοντέλο για πρώτη φορά έβγαλε από πάνω του το καμουφλάζ που χρησιμοποιούσε για τις δοκιμές και έδειξε τι ακριβώς έκρυβε από κάτω. Η Mustang είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα, με τις μπλε λεπτομέρειες να βρίσκονται σε πολλά μέρη. Από κει και πέρα οι χρυσές ζάντες και τα ομόχρωμα καπάκια πλαϊνών καθρεπτών είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, όπως και η τεράστια αεροτομή.
 
Ο Kay Hart, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, με δηλώσεις του σημείωσε: «Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή. Η δημιουργία αυτού που βλέπετε σήμερα ήταν μία συναρπαστική εμπειρία για όλους ους εμπλεκόμενους και σήμερα σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν της Mustang για το 2019. Η Mustang ανήκει στην πίστα και όλοι στη Ford και οι φίλαθλοι μας περιμένουν αυτή τη στιγμή».
 
Τέλος να σημειωθεί πως το αγωνιστικό μοντέλο κατασκευάστηκε σε συνεργασία της Ford Performance με τις ομάδες DJRTP και Tickford Racing που θα χρησιμοποιήσουν το μοντέλο, οι οποίες με τη σειρά τους θα παρουσιάσουν τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα την ερχόμενη εβδομάδα.

Toyota
test center