Μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Tesla Model S δημιούργησε η εταιρεία βελτιώσεων T Sportline.

Αυτό το Tesla Model S είναι αλλιώς +vid

2.117 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2017)

Μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Tesla Model S δημιούργησε η εταιρεία βελτιώσεων T Sportline.

Το «Project TS8» όπως είναι το όνομα του αυτοκίνητου είναι βασισμένο στο μοντέλο S P100D και διαθέτει μια ολοκληρωτικά μαύρη εμφάνιση. Επιπλέον το αμάξι στο πίσω μέρους του φέρει μία αεροτομή κατασκευασμένη από ίνες άνθρακα αλλά και ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών με μαύρο φινίρισμα.
 
Το σπορ στυλ συνεχίζεται στην καμπίνα καθώς το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με διάτρητη λευκή δερμάτινη ταπετσαρία Bentley Linen με μαύρη ραφή, ώστε να κάνει αντίθεση, ενώ οι επιβάτες θα βρουν μοναδικά πατάκια δαπέδου αλλά και στοιχεία από ανθρακονήματα, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους από το ταμπλό μέχρι και το πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων.
Οι τροποποιήσεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η T Sportline μεταξύ άλλων εγκατέστησε ένα σύστημα ήχου, το οποίο αποτελείται από 13 ηχεία έναν ενισχυτή Alpine, έναν επεξεργαστή Rockford Fosgate EQ και ένα subwoofer 10 ιντσών.
 
Όπως και στο πρωτότυπο μοντέλο το αυτοκίνητο διαθέτει μπαταρία 100 kWh που του επιτρέπει να ταξιδεύει μέχρι και για 507 χιλιόμετρα μόνο με μία φόρτιση, ενώ τέλος το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το S P100D μπορεί να φτάσει από στάση τα 98χλμ./ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 250 χιλιόμετρα ανά ώρα.

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER