• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η BMW Σειρά 1 θεωρείται σίγουρο πως θα μεγαλώσει σε διαστάσεις.

Η νέα γενιά θα είναι αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με τον προκάτοχό της τόσο σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της όσο και στον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Με το βλέμμα στην καμπίνα.

Η κορυφαία επιλογή θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η M135i που αποκάλυψε η BMW Γαλλίας.

BMW: Νέες teaser εικόνες της Σειράς 1

2.902 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/5/2019
 

Το κουβάρι της παρουσίασης της νέας Σειράς 1 συνεχίζει να ξετυλίγεται. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μια σειρά από εικόνες για τον άσο της BMW λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Ο επίσημος λογαριασμός της βαυαρικής μάρκας στο Facebook αποκάλυψε τέσσερις εικόνες του premium μικρομεσαίου κάτω από βαρύ καμουφλάζ, ενώ παράλληλα η BMW Γαλλίας παρουσίασε άλλη μια εικόνα από το εμπρός φτερό της M135i.

Eίναι εύκολο να γίνει αντιληπτό πως η νέα γενιά θα είναι αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με τον προκάτοχό της τόσο σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της όσο και στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Η BMW Σειρά 1 θεωρείται σίγουρο πως θα μεγαλώσει σε διαστάσεις για να προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερη άνεση και χώρους. Για παράδειγμα, λέγεται πως οι επιβάτες που κάθονται στο πίσω μέρος θα έχουν επιπλέον χώρο 33 χιλιοστών για τα πόδια τους και 19 χιλιοστά περισσότερα για το κεφάλι τους σε σύγκριση με το απερχόμενο μικρομεσαίο. Μένοντας στους χώρους, σύμφωνα με την BMW, αύξηση παρατηρείται και στο διαμέρισμα του χώρου αποσκευών, ο οποίος θα φιλοξενεί στο σύνολό του 380 λίτρα, 20 επιπλέον από την τρέχουσα Σειρά 1. Μέσα στην καμπίνα, από την εικόνα που έχουμε, το μικρομεσαίο θα εξοπλίζεται με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ωστόσο μένει να αποδειχθεί αν αυτός θα προσφέρεται ως στάνταρ σε όλες τις εξοπλιστικές εκδόσεις.
 
Η κορυφαία επιλογή θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η M135i που αποκάλυψε η BMW Γαλλίας, αφού το λανσάρισμα κάποιας Μ έκδοσης για την Σειρά 1 είναι απίθανη αυτή την στιγμή. Η έκδοση M135i xDrive της επόμενης γενιάς θα είναι εξοπλισμένη με τον πιο ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα στην ιστορία της μάρκας και το σύστημα τετρακίνησης xDrive, όπως καταμαρτυρά και η ονομασία της. Πρόκειται για τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων με την τεχνολογία BMW TwinPower Turbo που θα βρείτε στην X2 M35i και προσφέρει 306 ίππους. Εμφανισιακά, το αυτοκίνητο φαίνεται πως θα ξεχωρίζει χάρη στον ελαφρώς διαφορετικό του προφυλακτήρα αλλά και τις satin θήκες των καθρεπτών.
 
Το πιθανότερο σενάριο θέλει τη νέα BMW Σειρά 1 να παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Tags: BMW