Βαρετή F1, κακή περιγραφή ή «σπάσιμο» από... διαφημίσεις χωρίς έλεος;

Βαρετή F1, κακή περιγραφή ή «σπάσιμο» από... διαφημίσεις χωρίς έλεος;

10.658 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2023)

Έντονα παράπονα για την τηλεοπτική μετάδοση και τις διαφημίσεις. «Το πιο βαρετό πρωτάθλημα όλων των εποχών» λένε οι fans. Χάλασε τόσο η F1 σε μια χρονιά ή φταίει κάτι άλλο;

«Το πιο βαρετό πρωτάθλημα F1 όλων των εποχών. Σκέτη πλήξη»

Ο λαός λέει ότι «η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται» και, αν πάρουμε αυτό ως δεδομένο, τότε τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά για την Formula 1 τόσο σε παγκόσμια κλίμακα όσο και στην Ελλάδα, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεοπτική κάλυψη.

Ας πάρουμε πρώτα το αγωνιστικό σκέλος. Η Red Bull φαίνεται να παίζει μπάλα μόνη της, αφήνοντας πίσω με διαφορά τις πάλαι ποτέ κραταιές δυνάμεις του δημοφιλέστερου μηχανοκίνητου αθλήματος, Mercedes και Ferrari. Ακόμα και ο Lewis Hamilton παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι τα μονοθέσια της Red Bull είναι εκτός συναγωνισμού, αφού «όταν ήμασταν γρήγοροι εμείς (εννοεί τη Mercedes-AMG), δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι. Με προσπέρασε με μεγάλη άνεση. Δεν μπήκα καν στον κόπο να το παλέψω γιατί υπήρχε τεράστια διαφορά ταχύτητας». Όταν ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής λέει ανοιχτά κάτι τέτοιο, καταλαβαίνετε ότι το πιθανότερο είναι να μην προκύψει μεγάλο ενδιαφέρον με διαμάχες ανάμεσα σε μονοθέσια και πιλότους. Και είμαστε μόνο στην αρχή, άρα... άνθρακας ο θησαυρός.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEUGEOT NEW EVANS
4green