GP Μπαχρέιν: Περίπατος για Red Bull με Verstappen νικητή
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Μπαχρέιν: Περίπατος για Red Bull με Verstappen νικητή

4.122 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2023)

Το 1-2 έκανε η Red Bull στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν με την Verstappen να παίρνει την καρό σημαία και τον Perez να ακολουθεί. Τρίτος ο γερόλυκος Fernando Alonso.

Έδειξε τα δόντια της η Red Bull με το καλημέρα

Σε περίπατο εξελίχθηκε για την Red Bull ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Formula 1. O Verstappen έστριψε πρώτος μετά την ευθεία της εκκίνησης και «εξαφανίστηκε» από τους διώκτες του, οι οποίοι τον «συνάντησαν» ξανά στην... απονομή. H παράδοση λέει ότι όποιος παίρνει τη νίκη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, δεν στέφεται πρωταθλητής. Αυτή η κατάρα μοιάζει αδύνατο να μην «σπάσει» φέτος.

Η Red Bull, όχι μόνο είδε τον Verstappen να έχει ένα εύκολο απόγευμα αλλά ευτύχισε να δει τον Perez να παίρνει την δεύτερη θέση, παρόλο που ο Mεξικανός βρέθηκε στην τρίτη θέση μετά την πρώτη στροφή του αγώνα χάρη στην εξαιρετική εκκίνηση του Leclerc. O Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari ήταν ο μεγαλύτερος άτυχος στον σημερινό αγώνα, αφού, όντας στην τρίτη θέση, ο κινητήρας του μονοθεσίου του σταμάτησε να λειτουργεί, εξέλιξη που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda