GP Σαουδικής Αραβίας: Εμίρης στην έρημο ο Sergio Perez
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Σαουδικής Αραβίας: Εμίρης στην έρημο ο Sergio Perez

3.498 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2023)

O Sergio Perez πέτυχε την 5η νίκη της καριέρας του στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. Δεύτερος ο Verstappen, τρίτος ο Russell.

1-2 για την Red Bull

Ο Sergio Perez εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Verstappen στις κατατακτήριες δοκιμές, πήρε χθες την pole position και σήμερα πήρε πρώτος την καρό σημαία. Ο Μεξικανός μπορεί να έχασε την πρωτοπορία από τον Alonso στην εκκίνηση, ωστόσο κατάφερε γρήγορα να τον προσπεράσει και να κρατήσει εύκολα την πρωτοπορία του αγώνα, ανησυχόντας μόνο για τον ρυθμό του teammate του, Max Verstappen.

O πρωταθλητής Verstappen μπορεί να εκκίνησε από την 15η θέση, όμως κατάφερε πολύ γρήγορα να ανεβεί στην κατάταξη. Τα πράγματα για την Red Bull και είδικά για τον Verstappen έγιναν πιο εύκολα, όταν μπήκε στην πίστα Αυτοκίνητο Ασφαλείας και βρήκε την ευκαιρία να κάνει το πιτ στοπ του χωρίς να χάσει πολύ χρόνο. Το ίδιο έκανε και ο Perez, ο Alonso αλλά και οι δύο Mercedes των Russell και Hamilton. Μεγάλη χαμένη; H Ferrari. Ο λόγος είναι ότι και οι δύο οδηγοί την είχαν μπει νωρίτερα για πιτ στοπ και έτσι, είδαν τους μεγάλους τους ανταγωνιστές και βγαίνουν μπροστά τους...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen